Винаги на линия.

Вече не се налага да разчитате на своя смартфон, за да си осигурите интернет връзка в автомобила. Вградената eSIM карта улеснява неимоверно използването на онлайн услуги и интернет радио.

Така например, "Connected Radio" ви дава възможност да слушате избраните си радиостанции дори когато сте извън района на покритие на радиопредавателя, тъй като функцията "Hybrid Radio" е независима и преминава автоматично от приемане на ефирно радио към интернет стрийминг на радиопрограмата.

Най-актуалната трафик информация от интернет е налична през цялото време благодарение на "Always on" - функция, която предлага винаги оптимизиран в зависимост от състоянието на трафика маршрут за по-бързо и удобно достигане на избраната цел.

Друго предимство е постоянно актуализираният софтуер, тъй като процесът на обновяване на картовата информация и навигационната система може да се извърши онлайн. Вече не се налага да се отбивате в сервиза или да извършвате актуализациите ръчно.

Затвори
Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интереси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

Touareg Динамичен. Иновативен. Ексклузивен.

Start Video