Винаги в добро настроение.

Always on

Вече не се нуждаете от смартфона си в автомобила, за да разполагате с интернет връзка. Тъй като в Touareg интегрирана eSIM карта опростява използването на онлайн услугите и интернет радиото.

С "connected Radio" слушате още, например, Вашата избрана радиостанция дори когато сте напуснали зоната на предаване. Тъй като тази функция "хибридно радио" може самостоятелно и плавно да превключи от наземно радиоприемане на интернет стрийминг.

Благодарение на "Always on" от интернет може да се получи най-новата информация за трафика. На базата на тези прогнози и в зависимост от интезнивността на движението получавате предложения за маршрути, за да стигнете по-бързо до целта.

Допълнително предимство: софтуерът е винаги с последна версия, тъй като актуализациите на картите и уредите могат да се получат онлайн. Следователно не трябва да посещавате сервиз, нито да извършвате ръчна актуализация.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип