Има и приложения за Вашия Touareg.

App-Connect & Media Control

За всичко има приложение. И много за Touareg. App-Connect с Android Auto™, Apple CarPlay™ и MirrorLink® може да свърже Вашия смартфон с инфотейнмънт системата в автомобила. Когато е свързан по този начин, избрани приложения на Вашия мобилен телефон могат да се обслужват с помощта на големия сензорен екран в Touareg. Все повече приложения използват информация от автомобила за вълнуващи функционалности: "My Guide" може, взимайки предвид времето и часа, да Ви покаже интересни цели в близост. С "My Rules" можете напр. автоматично да изпратите SMS вкъщи, щом пристигнете във Вашата дестинация.

Volkswagen Media Control за Android и iOS може да включи и Вашите спътници. Тъй като те могат чрез смартфон или таблет да управляват инфотейнмънт системата дистанционно. Така могат да се избират комфортно например музикални програми или да се прехвърлят навигационни цели от адресната книга - дори и от задните места.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Menü schließen
Затвори
Начало на видеото

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team