Приложения за Touareg.

Има приложения за всичко. И много от тях са подходящи за Touareg. Системата App-Connect работи с Android Auto™, Apple CarPlay™ и MirrorLink® и и осъществява връзката между вашия смартфон и инфотейнмънт системата в автомобила. Веднъж свързан, избрани приложения на мобилното устройство могат да се управляват от големия сензорен екран на арматурното табло на Touareg. Напоследък все повече приложения използват информация от автомобила, за да предложат нови вълнуващи възможности и удобства -  "My Guide" например информира за интересни места около вас в зависимост от времето и атмосферните условия, а с "My Rules" можете например да изпратите автоматично текстово съобщение вкъщи веднага след пристигането си.

Volkswagen Media Control за Android и iOS позволява да включите и вашите спътници, които могат да управляват дистанционно работата на инфотейнмънт системата от своя смартфон или таблет. По този начин музикалните канали могат да бъдат избирани, а дестинациите за навигационната система да бъдат прехвърляни с лекота от адресния указател в пълно удобство дори от задните седалки.

 

Затвори
Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интереси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

Touareg Динамичен. Иновативен. Ексклузивен.

Start Video