Тъй като не можете да виждате зад ъгъла.

Асистент при навлизане в кръстовище

Опционалният асистент при навлизане в кръстовище използва радарни сензори в редната част на автомобила. Те контролират зоната пред автомобила Ви и могат при движение до 30 км/ч да предупреждават с визуален и звуков сигнал за разпознат напречен трафик.1 Ако друг автомобил извън полезрението Ви се доближи и Вашият Touareg се движи напред със скорост до 10 км/ч, може да се задейства аварийно спиране, за да се избегне сблъсък.1 Така асистентът при навлизане в кръстовище Ви помага да излезете от трудни за ориентиране изходи и да навлезете в кръстовища в лоша видимост.

В рамките на ограниченията на системата.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Menü schließen
Затвори
Начало на видеото

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team