Свързаният свят на Car-Net е отворен за Вас.

Car-Net

Интернет и дигиталната свързаност се превърнаха в част от ежедневието ни, защо да трябва да се отказвате от тях точно в автомобила? Затова в Touareg мобилните онлайн услуги Car-Net са налични серийно.

С Car-Net сте по-добре и по-бързо информирани. Нека Ви прочетат по време на пътуването новините, които Ви интересуват. Достигнете целта спокойно, докато следвате адаптирания към текущата пътна обстановка маршрут. И накрая спестете още време при търсенето на паркомясто, като Ви насочва директно към свободно паркомясто в закрит паркинг или официална площ за паркиране във Вашата дестинация.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип