Вижте точно информацията, която искате да видите.

Digitales Cockpit

От мултифункционалния волан и инфотеймънт системата избирате какво искате да видите на екрана с размер 31 см (12,3 инча) на опционалния Digital Cockpit: точно според нуждите Ви можете да извикате например подробни данни за пътуване, да покажете навигационната карта върху целия дисплей или визуалното 3D изображение на Вашите асистиращи системи за водача. Възможно е и целенасочено увеличение в навигационната карта. Вместо традиционното досега показване на информация, вече можете да показвате на целия екран информация за заглавието на възпроизвежданата в момента песен или за контакта, на който тъкмо телефонирате. Или изберете комбинация от напр. навигационна карта и съобщение от медия. Виждате, че можете да видите повече. И при това много бързо и с един поглед.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Menü schließen
Затвори
Начало на видеото

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team