Насладете се на новото измерение в инфотейнмънта.

Голяма, по-голяма, най-голяма - допълнително предлаганата навигационна система "Discover Premium" осигурява по-добро изображение на навигационните карти и изобилие от възможности за визуализация благодарение на екрана с диагонал 38 см (15 инча). На него можете да показвате мултимедийно съдържание и функции по свое желание, включително и приложения от смартфона си. Сега с помощта на приложението Car-Net App-Connect можете да използвате технологиите MirrorLink®, Apple CarPlay™ и Android Auto™ за показване на избрани приложения от вашия смартфон на екрана на "Discover Premium" с неговия елегантен и привличащ вниманието извит дисплей, от който можете да управлявате функциите чрез докосване, гласово или жестово управление.

Пакетът включва и интерфейса за мобилна телефония "Business" с индуктивно зареждане, който ви позволява да зареждате смартфона си безжично - трябва просто да го поставите в определеното за целта отделение на таблото.

Затвори
Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интереси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

Touareg Динамичен. Иновативен. Ексклузивен.

Start Video