Насладете се на Инфотейнмънт в ново измерение.

Discover Premium

Голяма, по-голяма, най-голяма: опционално предлаганата навигационна система "Discover Premium" благодарение на своя екран с диагонал 38 см (15 инча) дава възможност за по-добра видимост на навигационните карти и разнообразни възможности за представяне. Тя може да Ви покаже съдържание и функции, както предпочитате, включително и приложенията на Вашия смартфон. Тъй като благодарение на Car-Net App-Connect можете да използване технологиите MirrorLink®, Apple CarPlay™ и Android Auto™, които прехвърлят избрани приложения на мобилния Ви телефон на дисплея на "Discover Premium". Освен това притежава елегантен и привличащ вниманието извит дисплей, който можете да управлявате чрез докосване, гласови или жестови команди.

Към обхвата ѝ принадлежи и телефонният интерфейс "Business" с функция за индуктивно зареждане. С нея можете да зареждате безжично своя смартфон, като просто го поставите в предвиденото за това отделение.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Menü schließen
Затвори
Начало на видеото

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team