Разкрива Ви съвсем нови възможности.

Easy Open/Close

Колко пъти сте стояли с пълни чанти пред Вашия багажник и не сте имали свободна ръка, за да го отворите? Практичната, предлагана по желание функция "Easy Open" Ви дава възможност да отваряте задния капак, без да трябва да оставяте нещо. Ако носите ключа от автомобила в джоба си, леко движение с крак под задната част е достатъчно, за да се отключи и отвори капакът на багажника.

Съвсем спокойно капакът на багажника може да се затвори отново: просто натиснете бутона от вътрешната страна. Капакът на багажника се затваря едва когато се отдалечите от задната част с ключа си или след 20 секунди без активност. Така пътуването Ви започва и завършва еднакво удобно.¹

Моля, винаги обезопасявайте правилно Вашия товар.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Menü schließen
Затвори
Начало на видеото

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team