Така няма да се разлюлеете.

Електромеханична активна стабилизация

Електромеханичната активна стабилизация¹ намалява страничните колебания в завои, както и движението на каросерията вследствие едностранни въздействия от пътното платно (предаване на момента от едното на другото колело на оста). Тъй като не работи хидравлично, както досегашните активни стабилизатори, а електромеханично, системата реагира много по-чувствително и се активира още при по-ниско темпо. 400 пъти в секунда се изчислява нова регулираща стойност за стабилизаторите. Вследствие на това комфортът при пътуване, прецизността на управлението, маневреността и стабилността, както и сцеплението по неравен терен, могат значително да се повишат. Казано с други думи: системата Ви носи изключително голямо удоволствие от шофирането.

Може да се поръча само в комбинация с въздушно окачване и управление на всички колела.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Начало на видеото

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип