Забравете тряскането на вратите.

Електромеханизъм за затваряне на вратите

Колкото и спортно-динамичен дух да имате , вече се нуждаете от по-малък замах, за да затворите вратите. Оставете врата просто да се затвори плавно, след това тя автоматично се издърпва от електродвигател и се затваря сигурно, но не се заключва. Ако вече сами сте затворили вратата достатъчно плътно, механизмът въпреки това ще провери още веднъж за безопасност. Така с опционалния електромеханизъм за затваряне на вратите вече не е нужно да мислите дали вратите наистина са затворени. Хубав страничен ефект: вече не трябва да има смущаващи шумове от хлопване на вратите.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Menü schließen
Затвори
Начало на видеото

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team