Забравете тряскането на вратите.

Електромеханизъм за затваряне на вратите

Колкото и спортно-динамичен дух да имате , вече се нуждаете от по-малък замах, за да затворите вратите. Оставете врата просто да се затвори плавно, след това тя автоматично се издърпва от електродвигател и се затваря сигурно, но не се заключва. Ако вече сами сте затворили вратата достатъчно плътно, механизмът въпреки това ще провери още веднъж за безопасност. Така с опционалния електромеханизъм за затваряне на вратите вече не е нужно да мислите дали вратите наистина са затворени. Хубав страничен ефект: вече не трябва да има смущаващи шумове от хлопване на вратите.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип