Innovision кокпит.

За първи път при Volkswagen цифровият блок на контролните прибори, известен също като Digital Cockpit, е интегриран изцяло заедно с екрана на инфотейнмънт системата зад голям извит стъклен панел - т.нар. Innovision Cockpit, ориентиран към водача. Тази система предлага максимално удобство при употреба, тъй като функциите могат да се управляват чрез докосване, с гласови команди и с жестове, без необходимост от механични превключватели и бутони. Огромната повърхност на екрана се използва и за изобразяване на разнообразна информация и функции с великолепна графика и анимации. Можете дори да персонализирате началния екран с желани от вас снимки и с предпочитана от вас функция. Много от показанията на контролните прибори могат да бъдат увеличени с функцията за мащабиране - нещо, което е невъзможно при традиционните аналогови прибори и показания.

Innovision Cockpit се състои от цифровия блок на контролните прибори Digital Cockpit, инфотейнмънт системата "Discover Premium", интерфейса за мобилна телефония "Business" с индуктивно зареждане за вашия смартфон и 3 USB порта. Интегрирано е и приложението Car-Net App-Connect, което можете да използвате за прехвърляне на приложения от смартфона към големия сензорен екран. Поддържат се и трите основни системи за целта - MirrorLink®, Apple CarPlay™ и Android Auto ™. Пътниците също могат да помогнат в избора на мултимедия чрез своите таблети или смартфони по време на път. Благодарение на "Volkswagen Media Control" вече е възможно да изберете музикален канал от задната седалка или да управлявате дистанционно навигационната система от мястото на пътника до водача. USB портовете отпред и в отделението за пътници могат да се използват за зареждане на мобилни устройства и за предаване на данни.

Затвори
Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интереси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

Touareg Динамичен. Иновативен. Ексклузивен.

Start Video