В крайна сметка никой не обича да го заслепяват.

Забележително - погледът ви веднага ще се спре на изразителния дизайн на допълнително предлаганите предни светлини IQ. Light с матрична LED система на вашия Touareg. Освен основната си функция на къси и дълги светлини, отделните светодиодни сегменти могат да се включват и изключват, използвайки матрична технология, създадавайки множество различни профили с различно разпределение на светлинния поток в зависимост от конкретната ситуация на пътя.

Когато шофирате на дълги светлини, наличието на превозни средства в насрещното платно или в близост пред Touareg се разпознава от видеокамерата на системата. При необходимост системата изключва и насочва определени светодиодни сегменти така, че да ви позволи да шофирате с постоянно включени дълги светлини, без да заслепявате останалите участници в движението. А когато се приближавате към пътен знак например, интензивността на сегмента, който го осветява ще бъде намален така, че да не бъдете заслепени от отражението на пътния знак.

Независимо дали се движите в града, изпреварвате друго превозно средство на главен път през нощта или шофирате по магистралата при лошо време - широчината, обхватът и интензивността на сегментите на вашите предни светлини IQ. Light с матрична LED система се адаптират автоматично към всяка ситуация. Матричната технология позволява пътят да бъде осветен много по-добре и по този начин спомага за постигане на по-голяма безопасност и по-спокойно шофиране - без заслепяване и разсейващи отражения.

Затвори
Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интереси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

Touareg Динамичен. Иновативен. Ексклузивен.

Start Video