Защото никой не обича да го заслепяват.

IQ. Light

Забележително: още изразителният дизайн на опционалните IQ. Light - матрични LED фарове на Вашия Touareg привлича погледа. Освен основните функции на късите и дългите светлини, с матричната технология -отделни LED сегменти могат целенасочено да се включват и изключват, за да се формират така множество разпределения на светлината за различни пътни ситуации.

При пътуване с дълги светлини насрещните и движещи се отпред автомобили се регистрират от камера. Определени LED сегменти се управляват, така че постоянно да можете да карате на дълги светлини, без да заслепявате други участници в движението. Например, когато се доближавате към пътен знак, сегментът, който го осветява, се намалява така, че да не бъдете заслепени от отражението на пътния знак.

Независимо дали пътувате в града, вечерно време по междуградски път, изпреварвате друг автомобил или шофирате по магистралата при лошо време: сегментите на Вашите IQ. Light - матрични LED фарове се адаптират според пътната обстановка по отношение на широчина, направление и интензитет на светлината. Така матричната технология дава възможност за много по-добро осветяване на пътя и с това осигурява повишена безопасност и спокойни пътувания, без заслепяване и смущаващи отражения.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Menü schließen
Затвори
Начало на видеото

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team