Защото никой не обича да го заслепяват.

IQ. Light

Забележително: още изразителният дизайн на опционалните IQ. Light - матрични LED фарове на Вашия Touareg привлича погледа. Освен основните функции на късите и дългите светлини, с матричната технология -отделни LED сегменти могат целенасочено да се включват и изключват, за да се формират така множество разпределения на светлината за различни пътни ситуации.

При пътуване с дълги светлини насрещните и движещи се отпред автомобили се регистрират от камера. Определени LED сегменти се управляват, така че постоянно да можете да карате на дълги светлини, без да заслепявате други участници в движението. Например, когато се доближавате към пътен знак, сегментът, който го осветява, се намалява така, че да не бъдете заслепени от отражението на пътния знак.

Независимо дали пътувате в града, вечерно време по междуградски път, изпреварвате друг автомобил или шофирате по магистралата при лошо време: сегментите на Вашите IQ. Light - матрични LED фарове се адаптират според пътната обстановка по отношение на широчина, направление и интензитет на светлината. Така матричната технология дава възможност за много по-добро осветяване на пътя и с това осигурява повишена безопасност и спокойни пътувания, без заслепяване и смущаващи отражения.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип