Защото всеки усеща температурата различно.

Климатична инсталация

В Touareg цари приятен климат благодарение на "Climatronic" с 2-зонално, опционално 4-зонално управление на температурата. Водачът и спътникът му, както и опционално пътниците на задните места управляват независимо един от друг настройките за своята климатична зона. Страдащите от сенна хрема може да са доволни, че филтър за алергени поддържа влизащия свеж въздух без полени.

Климатична инсталация предотвратява неприятните миризми, като автоматично се превключва на режим на циркулация, когато водачът задейства почистване на челното стъкло или включи на заден ход. А със зависещото от скоростта регулиране на оборотите на вентилатора не става твърде шумно, дори при бавно шофиране.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Начало на видеото

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип