Луксозната естетика Ви очаква.

Линия на оборудване „Elegance“

Екстериорът на Touareg "Elegance" е красиво подчертан с полирани колела 18 цола, както и хромирани лайстни в радиаторната решетка, на страничните прозорци и страничните прагове. Вътре доминират студени сиви или сини тонове и елегантно черно, напр. при декорите с алуминий и кожения пакет "Vienna"¹ с контрастен шев в светлосиво. Опционално можете още да вдигнете нивото с кожен пакет "Savona"², със седалка ergoComfort за водача и спътника и декоративните елементи "Silver Birch" от контуриращо фино дърво.

Централна част и вътрешни страни на страничните опори на седалките в кожа „Vienna“

Централна част и вътрешни страни на страничните опори на седалките в кожа „Savona“

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Начало на видеото

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип