Улеснява Вашата комуникация.

Мобилна телефония

За удобно телефониране по време на пътуването се грижи опционалният телефонен интерфейс "Business". Той предлага особено високо качество на говорния сигнал: благодарение на дигиталния речеви процесор, висококачествения микрофон на тавана и високоговорителя на автомобила. Приемането е оптимално благодарение връзката с външната антена, дори при критично покритие на мрежата.

Към оборудването спада и отделение, което може да зарежда индуктивно, следователно безжично, подходящ смартфон с Qi стандарт. Освен това започнатите извън автомобила телефонни разговори могат да се прехвърлят чрез Bluetooth към системата за разговори "свободни ръце". Управлението се извършва чрез гласово управление, мултифункционален волан или чрез инфотеймънт системата. Съвсем лесно и точно, както искате.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип