Навигация по интуиция.

Аудионавигационната система "Discover Pro" с функция Car-Net App-Connect предлага 9,2-инчов (23,4 см диагонал) покрит със стъкло цветен TFT сензорен екран със сензор за близост и новаторско интуитивно управление на функциите с жестове. Благодарение на това, можете да използвате цяла поредица от позиции в екранното меню само с един хоризонтален жест. Системата разполага и с 10 гигабайта вградена памет с инсталирана картова информация за цяла Европа, осем високоговорителя, FM радиоприемник и DVD устройство, което възпроизвежда музика в MP3, AAC и WMA формати. Внушителната гама на инфотейнмънта се допълва и от два слота за SD карти, AUX-IN гнездо, USB порт и Bluetooth интерфейс за мобилни телефони.

Допълнително предлаганата система "Discover Premium" с 14,9-инчов екран (38 сантиметра диагонал) е водещата навигационна система на Volkswagen. Тя е част от Innovision Cockpit и е интегрирана в ориентирания към водача извит стъклен панел, който се простира от скоростомера до централната конзола. Можете да управлявате системата удобно без традиционните превключватели - с гласови команди, жестове или докосване също както личния си смартфон.

Затвори
Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интереси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

Touareg Динамичен. Иновативен. Ексклузивен.

Start Video