Поставете характерни черни акценти с опционалния дизайнерски пакет „Black Style“.

Пакет „Black Style“

При Touareg R-Line¹ можете по желание да направите нещата още по-впечатляващи: с опционалния дизайнерски пакет "Black Style"². С акценти като блестящата черна радиаторна решетка, лакираните в черно капачки за страничните огледала, както и блестящите черни декоративни лайстни на прозорците той гарантира, че само с едно преминаване ще оставите трайно впечатление.

Предлага се опционално и с линиите на оборудване „Atmosphere“ и „Elegance“.

Може да се поръча само в комбинация с облицовка за таван в Soul (черно) и IQ. Light – матрични LED фарове.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Начало на видеото

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип