Пакет "R-Line"

Touareg "R-Line" предлага многобройни акценти със спортен дух в оборудването, които гарантирано ще направят впечатление.

Благодарение на характерната предна броня с С-образна светлинна графика и лого R-Line на радиаторната решетка, външността се откроява ярко в тълпата. Touareg "R-Line" демонстрира мощно присъствие с допълнителните панели с R-Line дизайн на вратите, с арките на калниците в цвета на купето и с бляскавия черен дифузьор, допълващ хромирания ауспух.

Интериорът на Touareg "R-Line" ще ви спечели не само от пръв поглед, но и от първото докосване благодарение на мултифункционалния кожен волан с отопление и логото на R-Line, както и с алуминиевите декоративни лайстни Silver Wave. Прогресивният дизайн се допълва и от предните прагове с панели с лого на R-Line, с амбиентно осветление (пакет Амбиентно осветление се предлага като допълнително оборудване) , а също и от педалите и опората за крака от неръждаема стомана.

Допълнително предлаганите комфортни предни седалки с кожена тапицерия Grace осигуряват още по-динамична атмосфера, а кожената тапицерия Vienna с шевове Crystal Grey привлича неустоимо погледа. И двете версии на седалките носят логото R-Line на предните облегалки.

Допълнителният външен пакет R-Line подчертава силния и властен характер на вашия Touareg. Той включва специални външни елементи R-Line, предлагащи перфектно решение за всеки, който иска да направи особено динамично впечатление.

 

Затвори
Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интереси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

Touareg Динамичен. Иновативен. Ексклузивен.

Start Video