Паркиране с финес.

Park Assist

Опционалният асистент за паркиране "Park Assist" може да разпознава места за перпендикулярно и успоредно паркиране и да поеме самостоятелно процесите на насочване до пълното паркиране.1 Системата може и да излиза отново от успоредно паркомясто.1 При това Вие задействате само газ и спирачка, докато наблюдавате зоната около автомобила. Условие при странично паркиране: трябва първо да минете покрай перпендикулярното паркомясто, за да може системата да го разпознае и измери.

В рамките на ограниченията на системата.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип