Така сте защитени от всички страни.

Проактивна система за защита на пътниците

Опционалната проактивна система за защита на пътниците може да се намеси, когато се стигне до критична ситуация.1) За да я разпознае, тя използва информация от различни системи на автомобила, асистиращи системи и техните сензори. Ако бъде разпозната опасност, в зависимост от ситуацията се задействат различни мерки за безопасност: предните колани се затягат, вратите се заключват и прозорците, както и панорамният покрив се затварят.1) При опасност от сблъсък отзад се активира високочестотно мигане на задните аварийни светлини.1

В рамките на ограниченията на системата.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Начало на видеото

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип