Насладете се на изцяло ново усещане за простор.

Новият Touareg гарантира пълна свобода на движението - както по отношение на динамиката на пътя, така и с просторния си интериор. Фокусираното върху водача арматурно табло ви осигурява яснота и пълен контрол върху управлението, а спътниците ви могат да се наслаждават на светлината, свежия въздух или звездното небе през допълнително предлагания голям панорамен стъклен покрив с функция за плъзгане и отваряне на задните места.

Наличното пространство в багажното отделение и плъзгащата се подвижна и сгъваема в съотношение 40:20:40 задна седалка правят Touareg изключително гъвкав и функционален. Достъпът до багажника се улеснява от електрическия механизъм за отваряне и затваряне на задния капак само с едно натискане на бутон. Можете да бъдете напълно уверени, че сте добре оборудвани за всякакви големи или малки експедиции благодарение на допълнително предлаганата система за организация на багажното пространство с релси, колан за фиксиране и преградна греда  в комбинация с подвижен двулицев под на багажното отделение.

Допълнително предлаганите релси за багажник на покрива са полезни в случаите, в които се нуждаете от повече от наличното в багажното отделение пространство. На тях можете бързо и сигурно да закрепите системи за превоз на обемисти предмети и екипировка като велосипеди, ски или каяци*. Релсите за багаж подчертават и характерния спортен облик на вашия Touareg, дори когато не превозвате нищо на покрива.

* Моля винаги осигурявайте надеждно товарите.

Затвори
Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интереси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

Touareg Динамичен. Иновативен. Ексклузивен.

Start Video