14 начина да се отпуснете.

Седалките ergoComfort ви гарантират спокойствие и удобство независимо дали пътувате на къси или дълги разстояния, по тесни и изпълнени със завои планински отсечки или по широките магистрали. Възможността за 14 вида настройки ви позволява да адаптирате всичко към особеностите на тялото на водача и неговия спътник на предната седалка - включително позициите на възглавницата, облегалката и страничните опори, опората за бедрата, дълбочината и височината на седалката. Електрорегулируемата лумбална опора спомага за облекчаване на напрежението върху мускулатурата на гърба, а системата за климатизация гарантира идеален комфорт в студените и топли дни.

Допълнително предлаганата функция за масаж има осем различни програми за облекчаване на напрежението, активиране и укрепване на гръбната мускулатура. Преценете сами кой вид масажна функция предпочитате. Нещо повече - можете да превърнете всяко пътуване със седалките ergoComfort в кратък курс на спа лечение с помощта на допълнителните топлинни нива.

Затвори
Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интереси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

Touareg Динамичен. Иновативен. Ексклузивен.

Start Video