За по-лесна комуникация.

Допълнително предлаганият интерфейс за мобилна телефония "Business" дава възможност за удобно осъществяване на повиквания по време на шофиране. Висококачественият звук се постига с помощта на цифров процесор на говора, вграден в покрива микрофон от висок клас и специално проектираната за модела система от високоговорители. Свързването към външната антена гарантира оптимално качество на сигнала, дори когато мобилното покритие е влошено.

Оборудването включва и отделение с панел за индуктивно безжично зареждане на съвместими модели смартфони с Qi стандарт. Всички повиквания, започнати извън автомобила, могат лесно да се прехвърлят чрез Bluetooth към разговорната система ("hands-free"). Системата дава възможност за управление с гласови команди, чрез бутоните на мултифункционалния волан или чрез инфотейнмънт системата. Всичко е много просто, лесно и напълно според вашите желания.

Затвори
Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интереси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

Touareg Динамичен. Иновативен. Ексклузивен.

Start Video