VW Touran: Климатична инсталация "Pure Air Clima­tro­nic"

 

Серийната климатична система "Air Care Climatronic" с 3-зоново регулиране на температурата позволява, както на водача и пътника до него, така и на пътниците на задните седалки да регулират индивидуалната си температура на уют независимо един от друг. Допълнителните елементи за управление отзад позволяват на пътниците на задната седалка да регулират топлината, подаването и разпределението на въздуха. Индиректният режим на вентилация отпред допринася за движение на въздуха в интериора без течение. Когато се включи задна предавка или се активира почистването на стъклото, Climatronic автоматично превключва в режим на рециркулация. По този начин не се допуска проникване на неприятни миризми в интериора.

Не всички съставни части на външния въздух са желани в интериора. Поради това Air Care Climatronic се оборудва с филтър за алергени с активен филтър, както и сензор за следене на качеството на въздуха. Освен това водачът може да избира между различни профили на климатичната инсталация, които се отразяват на интелигентното електронно управление на "Air Care Climatronic": когато например в автомобила пътува малко дете, управлението може нежно да ви помогне да не допуснете течение. Практичен факт е и охлаждането на жабката, за да може закуските ви за из път да са приятно свежи.

Затвори
Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интереси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

Touran Изграден характер.