Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интереси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

cargo up! Товарният автомобил със стил.

Компактен, красив и трудолюбив.

Малкият бизнес има нужда от автомобил, който да е голяма работа. Малкото чудо cargo up! вдига до 400 кг полезен товар, има близо 1 кубик обем на багажника, предлага се с възможно най-икономичните двигатели eco на природен газ и пропан бутан с възможност за данъчен кредит. А, и освен това е вероятно най-красивият товарен автомобил в града. И на село.

Богато обрудван

Товарният автомобил със стил не е само истина за градския интериор на cargo up! Серийното оборудване на малкия трудолюбив приятел е буквално натоварен и с екстри от висок клас като: предни халогенни фарове и LED дневни светлини, тонирани термоизолационни стъкла, осветление на багажното отделение, servotronic, климатична инсталация с поленов филтър, мултифункционален централен дисплей (за 1.0, 75 к.с. 5ASG), заден акустичен парк-пилот, предни електрически стъкла, радио Composotion, темпомат, ABS, асистент за потегляне по наклон, фарове за мъгла.

Инфотейнмънт

Volkswagen приложение "maps+more"

Просто онлайн.

Наличното като допълнително оборудване "maps + more dock" прави пътуването с cargo up! по-интелигентно. С подходящо приложение и смартфон в държача можете да използвате функции като навигация - дори офлайн - а също така и разговорно устройство, или мултифункционален дисплей.

Радио

С cargo up! шофирането е още по-забавно с любимата ви музика.

Харесвате поп? Техно? Или пък хеви метъл? Добре, че новият up! е оборудван с инфотейнмънт устройства от ново поколение. Слушайте радио, вземете любимите си CD-дискове по време на пътуване или пък свържете вашия смартфон или MP3 плейър чрез AUX-IN букса. Това е присъщо на up! - просто да се забавлявате.

Асистиращи системи

Функция за аварийно спиране в градски условия "City Emergency Brake"

Напълно спокойни и при натоварен трафик.

Те са перфектната двойка: cargo up! и градът. Автомобилът е насочен към шофирането в градска среда, но е и перфектното решение за шофиране извън града. Нещо необичайно за неговия клас: опционално е оборудван с аварийна спирачна функция при градски условия. Тя може да помогне за намаляване на тежестта на последиците при инциденти.

Парк-пилот

Акустична помощ при паркиране.

Тясно паркомясто? И няма кой да ви дава напътствия? С серийния парк-пилот можете удобно да се справите и сами. Това може би не е толкова чаровно, но работи надеждно. 

Ефективност

Секвенциална 5-степенна скоростна кутия ASG

За да не се занимавате с превключване на предавките.

Посрещнете съвсем спокойно натоварения градски трафик - с опционалната секвенциална 5-степенна скоростна кутия ASG*. Вие винаги можете да работите със съединителя и да превключвате предавките - или просто да предоставите тези задачи на ASG. 

Двигатели

Пестете гориво с лекота.

Нисък разход на гориво срещу изключителна технология: Новият cargo up! е лек и икономичен. Със своите двигатели той отговаря на специфичните изисквания на водачите.

BlueMotion Technology

Когато ниският разход на гориво е от най-голямо значение.

Благодарение на интелигентното взаимодействие на различни оптимизационни мерки при моделите с BlueMotion Technology се постига по-нисък разход на гориво.

Дайте газ! Новият eco cargo up!

Наличен е и двигател на природен газ с мощност от 50 кВт (68 к.с.), който работи на същата техническа база като стандартните бензинови двигатели. Благодарение на ефикасното шофиране на природен газ ще намалите не само сметките за гориво на градския мъник, но също така и CO₂ емисиите.  В случай, че газовата бутилка е празна, винаги ще можете да стигнете до някоя от близките бензиностанции в района, благодарение на допълнителния резервоар за бензин. Да давате газ никоге не е било толкова забавно.

Възможности за индивидуализация

Джанти

Всичко се върти около вас.

Имате собствен стил - а новият cargo up! подходящите джанти от лека сплав. Изберете от многобройни дизайни: от класически и елегантен до динамичен и спортен.

Интериор

cargo up! - най-доброто място за вас.

Да се качите в новия cargo up! е все едно да се приберете вкъщи. С многото индивидуални възможности можете да нагласите интериора според вашите предпочитания. Дизайн на арматурното табло, тапицерия или амбиентно осветление - определете как да изглежда интериора и се чувствайте като у дома си.

Комфорт

LED-дневни светлини

Акцент със стил.

Новият up! не само изглежда уникално отблизо, а и изглежда фантастично от разстояние. Благодарение на серийните LED дневни светлини няма как да не бъдете забелязани.

Мултифункционален волан

Дръжте всичко под контрол.

С опционалния мултифункционален волан управлявате не само вашия up!, но и радио, Media Player или телефон. Така можете постоянно да държите ръцете си на волана, а up! - винаги под контрол.

Цени и информация