Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интереси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам
e-load up!

е-load up! Електрически, товарен, с Хомологация N1: от 44 553 лв. без ДДС

Много пространство. Голям пробег. Нулеви емисии. e-load up! не произвежда локални вредни емисии. Наред с това чевръстият градски мъник със своята дължина от едва 3,60 метра се побира и в особено тесни пространства за паркиране. Колкото малък е самият автомобил обаче, толкова голям е неговият пробег: до 160 километра могат да бъдат изминати безпроблемно с едно зареждане на високоволтовата батерия. Иначе казано: e-load up! е малък автомобил с огромни възможности. Наистина наелектризиращо!

e-load up! e-load up! (разход на електроенергия, измерен в кВтч/100 км: 11,7 (комбиниран); комбинирани CO₂-емисии, г/км: 0; Клас на ефективност: A+2) съчетава в себе си модерно електрическо задвижване с впечатляващ товарен обем

Товарно пространство

Малък на пътя. Но за големи товари

Една концепция, която показва пътя към бъдещето: вместо задна седалка, изключително компактният на външни размери автомобил предлага голям товарен обем от 990 литра. По този начин разполагате с товароносимост от 300 кг (един пътник + полезен товар) - при собствено тегло на автомобила 1.230 кг (включва тегло на шофьор от 75 кг). По този начин e-load up! предлага решение и за трудни логистични предизвикателства. Равният, масивен под на товарното отделение се простира от капака на багажника до изработената от стомана разделителна преграда, която от своя страна се грижи за безопасността на водача и спътника му в градския трафик. Практични куки за закрепване в багажника пък предлагат допълнителна възможност за укрепване на товарите.

 

Технология

Лесен за зареждане.

Истинският потенциал на e-load up! се разкрива едва когато се качите в него. Този транспортьор в миниатюрен формат предлага забележително голям товарен обем с оглед на скромните си външни размери. Освен това той впечатлява с изключетелната си задвижваща технология. Електромоторът има солидна върхова мощност от 60 кВт (82 к.с.). При нормална всекидневна употреба основните данни са 40 кВт (55 к.с.) и максимална скорост на движение 130 км/ч. e-load up! може да се зарежда с кабел от домакински контакт или от специално монтиран за целта уолбокс. На обществена правотокова зарядна станция в рамките на 30 минути високоволтовата батерия може да бъде заредена на около 80 %.

 

Интериор

Голямо пространство за вас.

Малкият e-load up! предлага комфорт като голям автомобил - не на последно място на висококачествените материали и отличните седалки.

Кокпит

Всичко е пред очите ви.

Контролните уреди в e-load up! са изключително прегледни. Благодарение на комбинирания прибор с мултифункционален дисплей водачът винаги има под око всички важни за шофирането данни - започвайки от разхода на гориво, преминавайки през оставащия пробег и достигайки до индикатора, отчитащ нивото на зареждане на високоволтовата акумулаторна батерия

Варианти на оборудване.

  • Надпис "e-load up" на капака на багажника
  • Възможност за зареждане с променлив ток
  • Отпадане на задните седалки и облегалки
  • Решетъчна разделителна преграда