Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интереси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

e-up! Изцяло електрически.

Малък автомобил, голям напредък.

Времето му дойде: e-up! е тук! Това е една от може би най-компактните иновации на Volkswagen. Все пак с мощния си електромотор и пробега от до 160 километра той впечатлява не само водачите си, но и околната среда. С това пъргаво удоволствие, което е опаковано толкова елегантно и е оборудвано всеобхватно, можете вече да се радвате на приключението, наречено всекидневие.

Галерия

Изживейте акцентите на e-up! от различни перспективи.

Изживейте акцентите на e-up! от различни перспективи.

От A до Б с "e"

До 160 км без вредни емисии.

Това бе дълъг път, но бъдещето вече е тук и сега. С e-up!, който се движи изцяло на електричество и с нулеви локални емисии, има пробег от 160 километра - разстояние, което го превръща в идеалния автомобил за всекидневието.

 

 

Безпроблемно зареждане.

За да може e-up! винаги да е неограничено мобилен, Volkswagen предлага различни възможности за зареждане на вградената литиево-йонна батерия- и то по напълно безпроблемен начин: една от възможностите е зареждане на e-up! е с кабел от контактите на енергопреносната мрежа у дома, другата е зареждане с променлив ток с кабел от съответните обществени зарядни станции. Пълното зареждане отнема между 6 и 10 часа. Можете да изберете и монтирането на Wallbox във вашия дом. На ваше разположение са максималният комфорт, както и максимално възможната зарядна мощност благодарение на връзката във вашия дом. По този начин времето за зареждане у дома може да се съкрати до 6 часа. Най-бързата възможност за зареждане е тази с прав ток! Със системата за бързо зареждане CCS се нуждаете от само 30 минути, за да заредите батерията до 80% от капацитета й.

Една букса за зареждане с променлив и прав ток.

Благодарение на Combined Charging System (CCS) за зареждане e-up! се нуждае от само една букса с два различни накрайника: за променлив ток със зарядния кабел за мрежови контакти, зарядни станции и Wallbox, както и за бързо зареждане с прав ток от обществени станции за зареждане.

Всичко пред погледа. Всичко под контрол.

Най-важното е винаги пред погледа.

Независимо дали става дума за специфични за e-up! информации като данни за разхода, етапи на шофиране и рекуперация, пробег, моментен или среден разход, както и предвиждаща информация за мощността, индикатор за готовност на автомобила или за процеса на зареждане: благодарение на прегледния комбиниран уред с мултифункционален дисплей водачът на e-up! винаги е информиран перфектно.

Винаги приятна температура.

e-up! осигурява приятен климат и в интериора: със серийната автоматична климатична инсталация "Climatronic", която не само постоянно контролира температурата, но и предотвратява проникването на неприятни миризми.

Наистина уникално излъчване.

С неподражаемия си дизайн със сини декоративни шевове на волана, лоста на ръчната спирачка и скоростната кутия, интериорът на e-up! поставя специфични e-акценти.

С удоволствие ще седнете в него.

Благодарение на неподражаемия си дизайн интегралните седалки на e-up! не само изглеждат добре, но и осигуряват приятно усещане. Използваните материали и висококачествената изработка се усещат активно. Седалките на водача и пътника до него се регулират по височина. Серийното подгряване на предните седалки е друг акцент на e-up!, който доказва, че при този модел е обърнато голямо внимание и на комфорта в интериора.

maps + more.

От този пътник не може да получиш просто достатъчно. Портативната развлекателно-навигационна система "maps + more" е специален акцент. В комбинация с радиосистема "RCD 215" "maps + more" свързва всички информационни и комуникационни функции и по уникален начин комбинира потребителска и предварително дефинирана информация. Индикацията и управлението се извършват върху цветния сензорен дисплей.

Малко "e", голям двигател

Иновация, която въодушевява.

С e-up! Volkswagen въвежда насочените към бъдещето технологии тук и сега. Така клиентите още днес получават технически зрял, сигурен и преди всичко подходящ за всекидневието електромобил с познатите стандарти по отношение на качеството и комфорта. Просто един истински Volkswagen. 

Двигател.

Със своята мощност от 60 кВт (82 к.с.) и въртящ момент от 210 Нм още от първия оборот e-up! с лекота се преборва с предразсъдъка, че електромобилите не са динамични. Другите му данни също са впечатляващи. Бихте ли повярвали, че само с енергията от една батерия можете да развиете скорост до 130 км/ч и да ускорите от 0 до 100 км/ч за 12,4 секунди?

100 км с 11,7 кВтч електроенергия.

На 100 километра пробег e-up! изразходва 11,7 кВтч електроенергия т.е. e-up! е сред най-ефективните модели дори и сред електромобилите.

Повишаване на ефективността с натискане на бутон.

Ефективността на пробега на e-up! може лесно да бъде повишена: с натискане на бутон и активиране на профилите на шофиране ECO и ECO+. В режим ECO+ се постига максимален пробег - чрез по-слабо ускорение и понижена максимална скорост. Освен това в този режим се деактивират и настройките на автоматичния климатик "Climatronic". От друга страна, режимът ECO е оптималното решение за водачи, които държат на пробега, но не искат напълно да се лишават и от пъргавината и комфорта. В този режим максималната скорост е ограничена до 120 км/ч, а климатизацията работи с намалена мощност.

e-мобилност от Volkswagen

Цени и информация