Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интереси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

up! Винаги център на внимание.

Индивидуален като вас.

Новият up! се приспособява към вашия личен стил и с множеството си възможности за персонализиране, придава още повече цвят на ежедневието ви. Например, можете да избирате между различни цветове на покрива и корпусите на страничните огледала, както и декоративното фолио от двете страни на автомобила и джантите от лека сплав. Индивидуалната му визия е завършена от LED - дневните светлини и мигачи в страничните огледала, които са част от серийното оборудване. 

Индивидуално стилен.

Новият up! изглежда добре не само на пръв поглед, но и при всеки следващ. Освен изненадващо многото пространство и комфорт за до четирима души, той ви предлага и множество възможности за свободна цветова конфигурация - от декорациите за арматурното табло до тапицерията на седалките. А благодарение на опционалната смартфон-интеграция и опционалния мултифункционален кожен волан, новият up! се превръща в същински многостранен талант. 

Галерия

Изживейте акцентите на новия up! от различни перспективи.

Изживейте акцентите на новия up! от различни перспективи.

Новият up! с озвучителна система beats. Rock'n'Roll при всяко пътуване.

Звук на високи обороти.

На разположение в новия up! е озвучителната система beats - миксирана от американския специалист за аудиосистеми BeatsAudio™: мощният 300-ватов 8-канален усилвател на системата е оборудван с дигитален сигнален процесор (DSP). В допълнение към озвучителната система, Volkswagen вече предлага и пакетното оборудване beats, което впечатлява с цветово съчетани помежду си елементи на дизайна.

Озвучителна система от BeatsAudio

Чисто удоволствие от музиката.

300 вата 8-канален усилвател с дигитален сигнален процесор, плюс седем Premium- високоговорителя и субуфер осигуряват кристално чист, мек звук** в новия up!*

 

*Beats, Beats by Dr. Dre, b-логото и BeatsAudio са запазени марки на Beats Electronics, LLC.

Панорамен шибедах

Open Air сезонът може да започне.

Отворете покрива, пуснете любимата си песен и се насладете на слънчевите лъчи - какво повече? Благодарение на новия up! beats с опционален панорамен шибедах.

Джанти

Подходящ външен вид за всички ситуации.

15-цолови джанти от лека сплав за новия up! beats превръщат пътя в сцена: цветните капачки на джантите, както и други впечатляващи елементи придават на специалния модел неподражаем външен вид, който веднага се забелязва.

Странични огледала

И отвън е изключителен.

Дори, ако звукът не е включен, вие и вашият up! beats винаги ще привличате внимание. Цветните странични огледала създават стилен контраст с лаковото покритие и акцентират харизматичното присъствие на up! beats.

Интериор

По пътя в най-доброто място.

Акценти като бяло амбиентно осветление, арматурно табло, дизайн "deep dimension" или тапицерия "beats" придават на интериора на новия up! стилна атмосфера. Вашият вкус си създава индивидуално озвучаване: серийната смартфон интеграция означава, че винаги и навсякъде сте с любимите си песни.

Инфотейнмънт

Volkswagen приложение "maps+more"

Просто онлайн.

Опционалното Volkswagen оборудване  "maps + more dock" прави пътуването с up! по-интелигентно. С подходящо приложение и смартфон в държача можете да използвате функции като навигация - дори офлайн - а също така и  разговорно устройство, Media Control, мултифункционален дисплей или Think Blue. Trainer.

Радио

up! прави шофирането още по-забавно с музика.

Харесвате поп? Техно? Или пък хеви метъл? Добре, че новият up! е оборудван с инфотейнмънт устройства от ново поколение. Слушайте радио, вземете любимите си CD-дискове по време на пътуване или пък свържете вашия смартфон или MP3 плейър чрез AUX-IN букса. Това е присъщо на up! - просто да се забавлявате.

Асистиращи системи

Парк-пилот

Акустична помощ при паркиране.

Тясно паркомясто? И няма кой да ви дава напътствия? С опционалния парк-пилот можете удобно да се справите и сами. Това може би не е толкова чаровно, но работи надеждно. Парк-пилотът е част от опционалния пакет drive pack.

Функция за аварийно спиране в градски условия "City Emergency Brake"

Напълно спокойни и при натоварен трафик.

Те са перфектната двойка: up! и градът. Автомобилът е изцяло насочен към шофирането в градска среда. Нещо необичайно за неговия клас: опционално е оборудван с аварийна спирачна функция при градски условия. Тя може да помогне за намаляване на тежестта на последиците при инциденти.

drive pack

Позволете да ви помогнат.

Защо при up! трябва да се лишавате от удобствата на асистиращите системи? Опционалният drive pack е комбинация от функции, без които скоро няма да можете. Защото това, което могат по-големите автомобили, вече го може и малкият up!

Ефективност

Секвенциална 5-степенна скоростна кутия ASG

За да не се занимавате с превключване на предавките.

Посрещнете съвсем спокойно натоварения градски трафик - с опционалната секвенциална 5-степенна скоростна кутия ASG*. Вие винаги можете да работите със съединителя и да превключвате предавките - или просто да предоставите тези задачи на ASG.

Двигатели

Пестете гориво с лекота.

Нисък разход на гориво срещу изключителна технология: Новият up! е лек и икономичен. Със своите двигатели той отговаря на специфичните изисквания на водачите.

Дайте газ! Новият eco up!

Наличен е и двигател на природен газ с мощност от 50 кВт (68 к.с.), който работи на същата техническа база като стандартните бензинови двигатели. Благодарение на ефикасното шофиране на природен газ ще намалите не само сметките за гориво на градския мъник, но също така и CO₂ емисиите.  В случай, че газовата бутилка е празна, винаги ще можете да стигнете до някоя от близките бензиностанции в района, благодарение на допълнителния резервоар за бензин. Да давате газ никоге не е било толкова забавно.

Възможности за индивидуализация

Интериор

up! - най-доброто място за вас.

Да се качите в новия up! е все едно да се приберете вкъщи. С многото индивидуални възможности можете да нагласите интериора според вашите предпочитания. Дизайн на арматурното табло, тапицерия или амбиентно осветление - определете как да изглежда интериора и се чувствайте като у дома си.

Джанти

Всичко се върти около вас.

Имате собствен стил - а новият up! подходящите джанти от лека сплав. Изберете от многобройни дизайни: от класически и елегантен до динамичен и спортен.

Уникални пакети

Шик и в най-малкия детайл.

Станете дизайнери и сами оформете вашия up! Изберете от три design, два roof или два colour packs.

Комфорт

Четири врати

Поглезете спътниците си с допълнителен комфорт.

Срещу доплащане up! се предлага и с 4 врати. Така вашите спътници отзад ще се качват по-лесно и ще се радват на по-добра видимост. Защото линията на прозорците е по-ниска в сравнение с модела с две врати, а задните седалки са леко повдигнати.

Панорамен шибедах

Open Air сезонът може да започне.

Отворете покрива, пуснете любимата си песен и се насладете на слънчевите лъчи - какво повече? Благодарение на новия up! beats с опционален панорамен шибедах.

LED-дневни светлини

Акцент със стил.

Новият up! не само изглежда уникално отблизо, а и изглежда фантастично от разстояние. Благодарение на серийните LED дневни светлини няма как да не бъдете забелязани.

Мултифункционален волан

Дръжте всичко под контрол.

С опционалния мултифункционален волан управлявате не само вашия up!, но и радио, Media Player или телефон. Така можете постоянно да държите ръцете си на волана, а up! - винаги под контрол.

Цени и информация

Наличен също и като cargo up!

Компактен, красив и трудолюбив.