За нас Авторски права/Задължения

Авторски права/Задължения

Всички показани в този продукт снимки, текстове, цени и други изображения отговарят на българската продажбна програма на Volkswagen към момента на изработване и представят необвързваща информация. Volkswagen си запазва правото за промени и не поема отговорност за допуснати грешки. Промени в конструкцията, в оборудването, при доставката, както и отклонения в цвета не се изключват на по-късен етап. Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Възможни са грешки и промени в цените. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи.

Всички бонуси или рабати са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни отстъпки с включен ДДС, приспаднати от необвързващо препоръчителна, некартелна цена по ценова листа. Всички упоменати цени са необвързващо препоръчителни, некартелни клиентски цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи.

Програмата, включително всички нейни части като данни и снимки, е обект на авторско право. Всяка употреба извън тесните граници на закона за авторските права без съгласие е недопустима и наказуема. Това се отнася особено за размножаване, преводи, екранизации и обработка в електронни системи.

Използването на изображения е позволено само за лични цели. VOLKSWAGEN AG е собственик на множество регистрирани търговски марки. Защитени са марки като: Volkswagen, VW, VW AG, Volkswagen Service, Drivers wanted, Lupo, Passat, Beetle, New Beetle, Bora, Golf, Polo, Sharan, Jetta, Variant, Caravelle, TDI, SDI, PDI, GTI, 3L, VR6, W10, W12, W16, W18, Syncro, 4MOTION.

Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интерси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам