За да виждате повече, без да заслепявате другите водачи.

Били ли сте някога заслепени от дългите светлини на идващ отсреща автомобил? Вашето зрение е засегнато за кратко време, защото очите ви са били подложени на екстремна промяна между светло и тъмно. С опционалният модерен контрол на дългите светлини Dynamic Light Assist вече не е необходимо да включвате и изключвате дългите светлини. В рамките на възможностите на системата, когато пътувате в пълен мрак и при скорост от 60 км/ч, дългите светлини не само са включени, но и частично се затъмняват автоматично при насрещен трафик. Това означава, че винаги можете да използвате дългите светлини докато шофирате и че пътят пред вас винаги ще бъде възможно най-осветен.

Това е възможно чрез камера, разположена в областта на огледалото за обратно виждане. Камерата може да разпознае автомобил пред вас и в насрещното движение и предава тази информация на системата. Тогава светлините се изключват, в зависимост от случая, с помощта на частично затъмняващите се фарове.

 

 

 

Затвори
Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интереси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

Golf GTI Атлетичен, борбен, отличителен.