Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интереси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

Golf GTI Атлетичен, борбен, отличителен.

Разход на гориво Golf GTI, л/100 км: градско 8,2 - 7,8 / извънградско 5,5 - 5,3/ комбинирано 6,4 - 6,3; CO2 емисии комбинирано, г/км: 148 - 145; енергиен клас: D*

Коне на стероиди. Новият Golf GTI. Атлетичен, борбен, отличителен - Golf GTI. Готови ли сте за толкова много мощ? Изживейте чистото удоволствие от шофирането.

Оборудване & дизайн. Всеки Volkswagen се отличава с висококачествено оборудване и ясен език на формите. Многобройни опции за индивидуализация ще ви помогнат допълнително да създадете вашия персонален Golf GTI. Ще се удивите колко голям избор имате.

Екстериор.

Новият Golf GTI със сигурност остава неповторим, включително и при последното поколение - ще видите, че скромността просто не му отива. Напротив, този модел е прекалено щастлив да ни покаже какво има.

Интериор.

Спортен, легендарен и отдаден на традициите: интериорът на Golf GTI е характерен с висококачествени, остри, типични за GTI принадлежности. От централния панел, през карираните спортни седалки, до педалите от благородна стомана.

Светлини

Светлинният дизайн в новия Golf GTI може категорично да бъде забелязан, како при това имате избор измежду няколко привлекателни възможности. Която и да изберете: светлините допринасят за добрата видимост.

Джанти.

Нищо не оформя страничния вид на един спортен автомобил така, както джантите. Динамичните серийни и опционални алуминиеви джанти, впечатляващо подчертават спортната природа на Golf GTI, а също и спомагат за безпрепятствена гледка към червените спирачни апарати.

Инфотейнмънт Независимо дали се налага да телефонирате по време на пътуване, дали желаете да достигнете до вашата цел с помощта на навигационната система или просто искате да слушате любимата си музика, вашият Golf GTI Ви предлага различни възможности лесно да ползвате тази модерна техника.

Радио.

Във вашия нов Golf GTI вие определяте какво се случва. Стандартното радио Composition Colour идва с подходящи високоговорители и множество възможности за връзки. 

Навигация

Двете опционални навигационни системи предлагат богат набор от иновативни технологии и нямате нужда от нищо друго. Те ще подсигурят да останете на правилния път и да се насладите на най-доброто забавление. 

Car-Net Guide & Inform

С помощта на Car-Net Guide & Inform, откривате вълнуващи дестинации близо до вас.

Телефония.

Говорете. Но моля, с ръце на волана. Новият Golf GTI предлага избор между два удобни опционални телефонни интерфейса.

Асистиращи водача системи Интелигентните системи за подпомагане на водача във вашия Golf GTI гарантират повишен комфорт при шофиране и могат да ви помогнат да се справите много добре с критични ситуации или дори да ги избегнете. Независимо, че забелязвате тези технологии изключително рядко, добре е да знаете, че разполагате с тях.

Front Assist и ACC.

С помощта на серийната Система за Автоматичен контрол на дистанцията ACC (Adaptive Cruise Control), се чувствате по-спокойни на пътя. Системата за наблюдение на зоната пред автомобила Front Assist има и функция за аварийно спиране в градски условия и технология за разпознаването на пешеходци.

Traffic Jam Assist и Emergency Assist.

Опционалната система за движение в задръстване Traffic Jam Assist ви съдейства при движение в изнервящия stop-and-go трафик и може да ви помогне да избегнете типични за движението в задръствания колизии. Опционалната система Emergency Assist може да разпознае кога водачът вече не е в състояние да управлява автомобила и да поеме в полуавтоматичен режим контрол над превозното средство.

Dynamic Light Assist.

Не би ли било по-удобно, ако можете да използвате винаги дългите светлини по време на шофиране през нощта по извънградски пътища? Опционалният Dynamic Light Assist прави това възможно и гарантира, че другите участници в движението не са заслепени.

Сензор за мъртвия зрителен ъгъл.

Опционалният Сензор за мъртвата зона с асистент за излизане от паркомясто предупреждава по време на шофиране, в рамките на системните ограничения, за всички превозни средства, намиращи се в "мъртвата зона". При излизане от паркомясто на заден ход системата наблюдава зоните странично и зад волана.

Технология Golf GTI предлага пълно удоволствие от шофирането благодарение на мощта и спортния си дух. Силното спортно окачване дава възможност за повече комфорт, оптимално сцепление и по-добър контрол.

Двигател.

Двигателят на Golf GTI предлага максимална производителност. Можете да достигнете максимална скорост от 246 км/ч с внушителните 169 кВт (230 к.с.). Отнема му точно 6.5 секунди, за да достигне от 0 до 100 км/ч.

Блокаж на диференциала.

Предният блокаж на диференциала при Golf GTI Performance и прогресивно управление, което е част от стандартното оборудване, правят шофирането по криволичещи пътища във вашия Golf GTI Performance още по-приятно. За подобрени динамични характеристики, по-добро сцепление и по-директно кормилно управление.

Спортно окачване.

Силното спортно окачване на Golf GTI e включено като стандарт и предлага още повече удоволствие от шофирането с отлично управление, правейки спортния стил на шофиране особено комфортен.

GTI Performance.

Golf GTI Performance е подчертано силно и спортно, взимащо дъха изпълнение и още повече радост от шофирането.