Изживейте появата на една легенда.

По принцип дизайнът на новия Golf GTI е вдъхновен от света на моторните спортове. Предницата с още по-стеснените предни светлини, специфичната радиаторна решетка с форма на пчелна пита и лъскавите черни въздухозаборници го представят като достоен наследник на предците си. Класическата червена лента се обтяга от радиаторната решетка с надпис GTI до над компактните предни светлини и подсилва цялостното динамично излъчване. Това излъчване е още по-подсилено от мощните брони - черта, характерна за GTI.

Спортният страничен профил е постигнат чрез по-широки прагове, а това визуално приближава до настилката и без другото по-ниския Golf GTI. Допълнително спортно излъчване придават и надписите GTI на спойлерите.

Задницата също грабва окото с решетъчния черен дифузор и хромирани ауспусни тръби, а също и задния спойлер в цвета на автомобила. Тъмночервените задни LED светлини са най-доброто предимство през нощта.

Затвори
Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интереси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

Golf GTI Атлетичен, борбен, отличителен.