Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Новото измерение на бизнес класата
Новият Passat на цена от 68 900 лв.

За успеха има много фактори. Често обаче ежедневните задачи и как се справяме с всички тях, правят голямата разлика. И понякога ни се налага да сме комбинативни, да се справяме с множество задачи наведнъж, да сме навреме за бизнес срещи и за прибиране на децата. Възможно ли е? Да! Новият Passat предлага всичко това и още повече на специална цена от 68 900 лв. с ДДС!
Знаем какво е за Вас колата и какво искат клиентите ни, защото ги слушаме в последните 50 години и днес можем да дадем най-доброто със специалната ни оферта за Passat Business 1.5 eTSI DSG от 68 900 лв. с ДДС.

Открийте новото измерение на бизнес класата с комфортни предни седалки с функция масаж и тризонална климатична система Air Care Climatronic, app-connect wireless и пълноцветен Digital Cockpit Pro. Шофирайте спокойно и разчитайте на надеждни асистенти за пасивна и активна безопасност, сред които:

  • асистенти за спазване и смяна на лентата;

  • асистент за самопаркиране Park Assist Plus с включен парк-пилот;

  • система за наблюдение на зоната пред автомобила, която разпознава пешеходци и колоездачи;

  • камера за движение на заден ход;

  • LED фарове за къси и дълги светлини.

Възползвайте се от лимитираната ни оферта и ще получите в допълнение към богатото стандартното оборудване за модела шоумоизолиращи странични и затъмнени задни стъкла, алуминиеви джанти Bologna 7Jx17, мултифункционален отопляем кожен волан, отопляеми предни седалки и отопляеми дюзи на предното стъкло.

Посочената специална цена е в лева, с включен ДДС и се различава от редовните цени на модела по актуалната ценовата листа. Предложението е лимитирано и важи за конкретната конфигурация на Passat Business 1.5 eTSI DSG в бял цвят (Pure White), с включено описаното по-горе опционално оборудване.

За персонализирана оферта, моля, свържете се с Вашия Volkswagen дилър.

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип