Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Иска ли Ви се да имате суперсили понякога? И всеки ден да е специален? Да създавате собствени тенденции? Сега можете с гамата на градските кросоувъри T-Cross, T-Roc и Taigo - героите на днешния ден.

Възползвайте се от специално ценово предимство от 2500 лв. с ДДС за налични на склад автомобили (бонусът се прилага за  T-Cross и T-Roc).

Изберете кой подхожда най-много на Вашето темпо и нужди, разчитайте на суперсили във всеки момент, независимо дали трябва да спрете внезапно, да запази спокойствие в натоварения градски трафик или да паркирате с минимум маневри.

Промоцията е валидна до изчерпване на наличните количества и не се комбинира с допълнителни промоции и отстъпки. Офертата не е валидна за поръчкови автомобили. Комбиниран разход на гориво в л/100 км 5.0 - 8.5; комбинирани емисии СО2 в г/км: 122 - 194. Изображението е илюстративно и може да съдържа опционално оборудване, което се доставя срещу доплащане.

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип