Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Каталози и брошури

 

Намерите тук нашите актуални
каталози и брошури

Лято 2022

Слънце, морски полъх, прохладна планинска разходка. Лято е. Изживейте всеки миг пълноценно край морския бряг или сред шума на гората. Преди да потеглите на път обаче не забравяйте да се погрижите и за автомобила си.  Запознайте се с летните ни предложение от асортимента на Volkswagen Оригинални алуминиеви джанти, Volkswagen Оригинални аксесоари, фен артикули и разбира се полезни съвети за подготовката на автомобила за път. 

Каталог Volkswagen Оригинални аксесоари

Всеки един продукт на Volkswagen Оригинални аксесоари се произвежда от висококачествени материали и се разработва паралелно с автомобила и посредством най-съвременни процеси на производство. Много от компонентите на аксесоарите преминават през строги проверки за безопасност, които понякога надминават предписаните от закона стандарти.

За да сте винаги доволни - и Вашият Volkswagen да си остане истински Volkswagen.

Volkswagen Lifestyle 

Няма само един Берлин. Има стотици. Защото Берлин е толкова разнообразен като почти никой друг град. Град, който е винаги в движение. Цветен, необикновен, шумен, пулсиращ, винаги нов, винаги различен. Един от най-популярните метрополиси в света. И в своето разнообразие перфектно място, за да бъдат представени шестте колекции на Volkswagen LifeStyle. Следвайте ни към избрани места във и около Берлин. И изживейте света на Volkswagen LifeStyle.

ID. Готов ли си?


Интелигентно, иновативно, мощно: ID. семейството по впечатляващ начин показва на какво е способна електрическата мобилност. И още много други неща. ID. означава напълно нова дефиниция за живота и превръща най-модерната технология в забавно преживяване.

Открийте новия Lifestyle. Now you can.

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип