Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интереси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

Tiguan. Възхитително иновативен.

Прави впечатление.

Онроуд, офроуд или онлайн - новият Tiguan ви разкрива множество нови възможности по всякакви терени. С модерните технологии и уверените възможности на пътя той ви подпомага при всяко начинание. Независимо дали динамично-елегантен в ниво на оборудване Highline или още по-спортен при R-Line - новият Tiguan ще изпълни това, което очаквате от него.

Галерия

Изживейте акцентите на Tiguan NF от различни перспективи.

Изживейте акцентите на Tiguan NF от различни перспективи.

Инфотейнмънт

Радио и навигация

Хубаво е, когато можете сами да изберете спътника си.

Вие решавате какво ще се слуша във вашия Volkswagen. Имате на разположение избор между два модела радиосистеми: с подходящите високоговорители, лесна за управление техника и множество възможности за свързване. Или можете да изберете навигационна система, която не оставя неизпълнени мултимедийни желания. Насладете се на това как вашият спътник изцяло се съобразява с вас.

Car-Net "Guide & Inform"

За да не пътувате повече без Интернет.

Интернет може да е полезен в много сфери от живота - също и в автомобила. Можете например да следите актуалните данни за трафика. Това ви позволява предвиждащо да планирате или промените маршрута си. Опционалната онлайн-услуга "Car-Net Guide & Inform" ви предлага дори повече.

Асистиращи системи

Система за наблюдение на зоната около оавтомобила "Area View"

Четири камери показват какво се случва около автомобила.

При паркиране в натовареното градско движение или при маневриране в тежък терен - колко хубаво би било, ако в подобни непрегледни ситуации имате добър поглед около автомобила? Опционалната система за наблюдение на зоната около автомобила "Area View" осигурява това с четирите си камери.

Асистент за самопаркиране "Park Assist"

Оставете паркирането на вашия автомобил.

Дори и да сте сред малкото, които паркират пред публика с най-голямо спокойствие в най-тесните паркоместа, ще останете очаровани от опционалния асистент за самопаркиране "Park Assist". Защото системата не само разпознава подходящите паркоместа, но и автоматично извършва маневрите.

Асистент при теглене на ремарке "Trailer Assist"

Маневрирането с ремарке вече е като детска игра.

При маневриране с ремарке вашият автомобил може да поеме управлението на волана. Опционалният асистен при теглене на ремарке "Trailer Assist" ви освобождава от толкова много работа. 

Асистент за поддържане на лентата на движение "Lane Assist"

Поддържайте лентата на движение и огледайте наоколо. 

Монотонните отсечки, стесняващите се пътни ленти и тесните междуградски пътища могат да намалят концентрацията при по-дълги пътувания. Серийният асистент за спазване лентата на движение "Lane Assist" ви помага да прецените тези ситуации по-добре и да намалите рисковете.

 

Ефективност

Теглителна сила

Когато ви се налага да превозите повече.

Имате нужда да превозите нещо с ремарке? Това не е проблем с Tiguan! Благодарение на опционалния механично сгъваем теглич Tiguan може да тегли товари до 2,5 т.

4MOTION Active Control

Вашият Volkswagen се адаптира към вашия стил на шофиране.

Tiguan не само ви води до нови изживявания - той също е едно от тях. Благодарение на опционалния 4MOTION Active Control вие имате на разположение прецизни настройки за различни терени. Освен това в онроуд-режим можете да избирате между пет профила на движението.

4MOTION

Не губете сцепление.

Не искате да се лишавате от великолепно сцепление по мокри и неравни пътни настилки? Благодарение на опционалното интелигентно задвижване на четирите колела 4MOTION това е възможно почти навсякъде.

Комфорт

Head-up дисплей

За добра видимост.

Опционалният Head-up дисплей дава важна информация за пътуването като пътни знаци и указания на навигационната система непосредствено в зрителнотополе на водача: директно пред предното стъкло.

 

Active Info Display

Виждате само информацията, която искате да виждате.

Серийният при ниво на оборудване Highline иновативен комбиниран уред "Active Info Display" ви осигурява прецизни информации благодарение на множеството информационни профили: прегледни и на разположение по всяко време.

 

Сигурност и комфорт

В този автомобил ще се чувствате добре защитени.

Заемете място в един SUV, който благодарение на множеството мерки (отчасти опционални) като въздушни възглавници, проактивна система за защита на пътниците и система за разпознаване на умората винаги дава усещане за сигурност.

 

Цени и информация