Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Цена от (с ДДС)
66.562,-
Мощност на двигателя (к.с.)
150
к.с.
Разход на гориво
5,4 - 6,5
l/100 km
CO₂-емисии
0 - 147
г/км

Наред с топ оборудване Touran Sky предлага най-вече: безграничен изглед нагоре и напълно ново усещане за пространство. Това е резултат на големия панорамен покрив с функция за отваряне и плъзгане. За допълнителен комфорт и безопасност се грижат серийните LED фарове и автоматичното регулиране на дистанцията ACC.  Освен с голямото предимство в цената, моделът Sky очарова с 5 години гаранция³⁾.

Панорамен покрив с функция за отваряне и плъзгане Чудесни изгледи.

Големият сериен панорамен покрив с функция за отваряне и плъзгане дава през деня възможност за поглед към небето и пропуска слънчеви лъчи и свеж въздух.

Keyless Access Отворете вратите сякаш с магия.

Спестете си досадното търсене на ключа и просто го оставете в джоба или чантата си. С предлаганата опция за отключване и стартиране на автомобила „Keyless Access“ е достатъчно просто да носите ключа у себе си. Когато се намирате на разстояние под 1,5 метра, системата разпознава ключа и автоматично отключва вратите и задния капак на автомобила, когато поставите ръка на дръжката на една от предните врати. Когато седнете в автомобила, достатъчно е просто да натиснете стартовия бутон и пътуването вече може да започне.

LED фарове Ослепителен външен вид. Без да заслепявате.

Да разчупваш традиции винаги е освежаващо – и за очите. Светлината на LED е много по-приятна за очите от тази на конвенционалните крушки. За Вас това означава: пътувате много по-спокойно в тъмни условия. Най-доброто обаче е: предлаганите като опция LED фарове изглеждат страхотно, но не заслепяват идващите насреща автомобили.

Вкл. 5 години гаранция Покрива неочаквани разходи за ремонт.

Напълно защитени: удължаването на гаранцията до 5 години или съответно 100 000 км³⁾ Ви предпазва от много неочаквани разходи за ремонт благодарение на услуги, които напълно отговарят на гаранцията на производителя.

Варианти на оборудване

Готов за всичко. Touran.

Всеки иска да се вози в Touran. Той впечатлява с много пространство и комфорт. И с убедително динамичен дизайн.

Разчупва рамката, набива се на очи.

Touran е автомобил, който впечатлява - включително и на външен вид. Защото семейната кола с разнообразни възможности Ви предлага стъклен панорамен покрив с функция за отваряне и плъзгане с площ от 1,4 м². Тя съчетава компактни и практични за големия град размери с интелигентна концепция за пространство, подходяща за дълги пътувания.

LED фарове

Ослепителен външен вид. Без да заслепявате.

Благодарение на предлагания като опция "Dynamic Light Assist" идващите насреща автомобили Ви забелязват само поради подобрения дизайн на Touran, дори при дълги светлини. Опционалните LED фарове, както и задни светлини, предлагат обаче много други предимства.

Научете повече

Колела

Винаги съпровождан от погледи.

За всяко оборудване подходящите колела: с подходящите алуминиеви джанти можете да направите впечатляващо представяне. За целта разполагате с голям избор от дизайни, от сдържани до динамични.

Научете повече

Концепция за вътрешното пространство

Семейни излети в бизнес класа.

Без маска и грим Touran също доказва способността да се трансформира: благодарение на система от седалки, която предлага като опция място за шест малки и големи спътници - или много място за багаж.

Научете повече

Панорамен покрив с функция за отваряне и плъзгане

Открита сцена за природни чудеса.

Предлаганият като опция голям панорамен покрив с функция за отваряне и плъзгане дава през деня възможност за поглед към небето и пропуска слънчеви лъчи и свеж въздух. В тъмното свети при отворени врати интегрираното амбиентно осветление и допринася за приятно осветление в интериора.

Научете повече

Преживейте акцентите на Touran от различни перспективи.

Опционалните R-Line оборудвания за Touran.

Събуждане в шест часа. В седем и половина пред училището. В осем в офиса. Какво от това? Започнете спортно деня си. Чрез оборудването Touran R-Line.

R-Line „Екстериор & Интериор“

R-Line „Екстериор & Интериор"
Допълва семейната поява със солидна порция спортен дух.

Чрез пакета R-Line "Екстериор & Интериор" Touran изглежда добре както отвън, така и отвътре.

Научете повече

 

Пакет R-Line „Екстериор“

Пакет R-Line „Екстериор“
Залага изцяло на външността.

Превърнете Вашия Touran в истински красавец: чрез пакета R-Line "Екстериор" Той обхваща целия набор от елементи на пакета R-Line за външния вид на Вашия Touran.

Научете повече

 

Пълна газ на магистралата от данни.

В Touran шофирането е удоволствие - дори на тези, които не са зад волана. Това се гарантира от най-модерна свързаност на всички седящи места. Актуализиране на профили в социалните мрежи или слушане на новия любим албум - благодарение страхотните инфотейнмънт функции предлагани като опция, като например "Volkswagen Media Control" или "Car-Net App-Connect" и Wi-Fi това не представлява проблем.

Car-Net App-Connect
Volkswagen Media Control
Радио и навигация
Car-Net App-Connect
Volkswagen Media Control
Радио и навигация

Включете приложението.

С предлагания като опция „Car-Net App-Connect“ (предлага се от инфотейнмънт система „Composition Media“) можете чрез USB удобно да виждате и управлявате от инфотейнмънт системата избрани приложения2 на Вашия смартфон. Най-хубавото: за тази цел не трябва дори да взимате устройството в ръка.

Вие управлявате автомобила, Вашите спътници – музиката.

Volkswagen Media Control позволява и на пътниците да управляват инфотейнмънт системата: лесно и комфортно чрез таблет, който служи за дистанционно управление.

Щеше да е хубаво, ако можехте сами да избирате ко-пилота.

Във Вашия Volkswagen Вие определяте музиката. За целта има две радиа, от които можете да избирате: с подходящи високоговорители, лесна за управление техника и много възможности за свързване. Или взимате една от двете навигационни системи, които в мултимедийно отношение почти не оставят неизпълнено желание.

Комфорт.

Настанете се удобно във Вашия Touran. Неговото обширно базово оборудване, безпроблемното боравене и многото комфортни екстри допринасят за това, да се наслаждавате безгрижно на всеки ден с него.

Easy Open

Нямате свободна ръка, но въпреки това всички е под контрол? С Easy Open това е възможно.

"Сезам отвори се" се казва днес Easy Open. С едно движение на крака всичко е под контрол: благодарение на предлаганата като опция функция "Easy Open" ръцете Ви не трябва да са свободни, за да отворите багажника.

Научете повече

Климатична система „Air Care Climatronic“

Погрижете се за индивидуален климат по време на пътуване.

Добра новина за хората с алергии: функцията за прочистване на въздуха и филтъра против алергени на предлаганата като опция 3-зонова "Air Care Climatronic" не допускат полени, гъбични спори и алергени. Приятното последствие от това е, че въздухът в интериора е по-чист отколкото въздухът отвън. А добрата новина за всички: водач, спътник и даже пътниците на задните места могат да настройват индивидуално желаната от тях температура.

Научете повече

7 седалки

Така Вие ще сте гъвкави, а Вашите спътниците – спокойни.

Семейство, приятели, колеги: при до седем седалки всеки ще си намери място. А благодарение на "Easy Entry" и пътниците на третия ред седалки удобно достигат седалката си.

Научете повече

Интегрирана детска седалка

Така Вашето потомство може да се настани удобно.

Опционално получавате Touran с до две интегрирани детски седалки. Така е помислено и за комфорта на Вашите малки пасажери.

Научете повече

Система за разпознаване на закопчан предпазен колан

Safety first. И на третия ред седалки.

Системата за разпознаване на закопчан предпазен колан допринася за Вашето чувство на безопасност. Серийната функция Ви показва на мултифункционалната индикация, когато някой предпазен колан не е закопчан или бъде разкопчан отново - включително на втория и третия ред седалки. Като звукова подкрепа прозвучава предупредителен звук, като тих гонг.

Асистиращи системи.

Интелигентните системи за асистенция на водача във Вашия Touran допринасят за повече комфорт на пътуване и могат да Ви помогнат да се справите и дори да избегнете критичните ситуации. Може невинаги да забелязвате действието на тези технологии, но е добре да знаете, че те са до Вас.

Гласово управление
Side Assist
Асистент за задръстване
Trailer Assist
ACC & „Front Assist“
Гласово управление
Side Assist
Асистент за задръстване
Trailer Assist
ACC & „Front Assist“

Просто изречете желанията си.

Говорете с Вашето радио или навигационна система: новото поколение „Composition Media“, „Discover Media“ и „Discover Pro“ Ви разбира.

Не пренебрегвай погледа през рамото.

Предлаганият по желание асистент за смяна на лентата на Touran Ви обръща внимание в рамките на границите на системата, когато започнете прибързана смяна на пътната лента. Той Ви предупреждава, когато е разпознал в мъртвата точка приближаващи автомобили. При излизане от паркомясто също държи очите си отворени.

Потеглянето в трафик с чести спирания.

Във всички задръствания и трафик с чести спирания по магистрали и добре устроени междуселски пътища предлаганият като опция асистент за задръстване е на Ваша страна. Веднага след като поставите ръцете си на волана, автомобилът ускорява, спира и завива автоматично в рамките на възможностите на системата. Ще забележите: това е почти толкова релаксиращо, колкото масаж на краката. Почти.

За почитатели на съвременните технологии.

Предимство за прогреса: паркирането на заден ход с ремарке или каравана вече не е предизвикателство – благодарение на иновативната система „Trailer Assist“, която се предлага като опция.

Шофирайте комфортно на разстояние.

С автоматичната система за регулиране на дистанцията ACC и съдържащата се в пакета система за наблюдение на зоната около автомобила „Front Assist“ с вкл. функция за аварийно спиране в градски условия Вие ще сте по-спокойни на пътя.

Технология.

Иновация означава да се мисли напред – напредъкът е да имате възможност да се възползвате от иновацията. Пестете с технология BlueMotion, радвайте се на удоволствие от шофирането чрез ефикасно задвижване и изживейте технологии за всеки ден.

Технология.

Двигатели

Назад към прегледа

Възползвайте се от по-висока теглителна сила при по-нисък разход.

Вие с удоволствие и често сте на път, но бихте искали да поддържате Вашия разход нисък? Нашите TDI дизелови двигатели и TSI бензинови двигатели обединяват ефективност, теглителна сила и мощност, и отговарят на стандарта Euro 6.

Висока степен на безопасност

Назад към прегледа

Най-високи оценки при изпитанието за безопасност.

Touran принадлежи към най-безопасните автомобили в Европа тествани от Euro NCAP: при независимите европейски NCAPизпитания 5- и 7-местните модели достигнаха резултат от 4 звезди. Защитата за пътниците и пешеходците се подпомага чрез пакет за безопасност, състоящ се от много ефективни предпазни колани, седалки и въздушни възглавници. Допълнително Touran предлага много висок комфорт чрез иновативни асистиращи системи за водача.

Euro NCAP, 4 звезди: допълнителна информация на адрес www.euroncap.com

Електронно усилване на гласа

Назад към прегледа

Не е нужно веднага да повишавате тон.

Улеснява комуникацията по време на път: предлаганото като опция електронно
усилване на гласа подобрява разбираемостта на гласа на водача за пътниците
на задните места.

Цена от (с ДДС)
66.562,-
Мощност на двигателя (к.с.)
150
к.с.
Разход на гориво
5,4 - 6,5
l/100 km
CO₂-емисии
0 - 147
г/км
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип