Меню
Затваряне на менюто
Затвори

ID. технологии

Запознайте се с иновативните технологии за електрическа мобилност на Volkswagen и с конструктивната архитектура, която служи за основа на всички бъдещи ID. модели - модулната платформа за автомобили с електрическо задвижване MEB.

Сърцето на електрическата мобилност –
акумулаторните батерии на фамилията от ID. модели

В сърцевината на MEB платформата е вградената в пода на каросерията система от бързозарядни акумулаторни батерии, която спестява пространство и гарантира максимална динамика и комфорт на пътя. Тук можете да се запознаете с всичко, което трябва да знаете за технологията, поддръжката, управлението на зарядния процес и безопасността на нашите акумулаторни батерии с високо напрежение.

Иновативни технологии за по-добър комфорт и по-продължителен автономен пробег

Електрическата мобилност трябва да бъде не само по-ефективна, но и по-удобна за употреба – в продължение на много години и дълги километри. Ето защо ние непрекъснато работим върху разработката на нови технологии и за оптимизацията на различни компоненти. Така се грижим за вашето по-спокойно и комфортно ежедневие.

Как звучат моделите на Volkswagen, които се движат почти безшумно?

Почти безшумното задвижване на електромобилите предлага нови възможности по отношение на акустичния дизайн. Разработихме изцяло но акустичен профил, който прави приближаващите модели от ID. семейството на Volkswagen безпогрешно разпознаваеми и по отношение на звука.

ID. Sound Звукът на новата мобилност

Фамилията от ID. модели дава началото на нова епоха по отношение на мобилността - с динамична електрическа мощ, иновативен дизайн, а сега вече и с акустичен профил, който задава тона и по отношение на звука.

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип