Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Преминаване към електрическа мобилност

Има все повече аргументи в полза на устойчивата електромобилност. Тук сме събрали най-важните за Вас. Кога ще се решите да преминете на електричество и Вие?

Избор на модел и финансиране

Вие решавате кой електрически модел  подхожда най-добре на начина Ви на живот. Ще Ви кажем какви финансови решения и възможности за финансиране са налични за вас, когато преминете към електромобилност и защо дори можете да пътувате по-евтино, като използвате електричество.

Срок за доставка на нови автомобили

Автомобилната индустрия беше засегната от закъснения във веригите за доставки по целия свят. Предизвикателство, пред което почти всички производители трябваше да се изправят в момента. Но: Ние отново доставяме в по-кратки срокове!

Повече за актуалните срокове за доставка

 

По-изгодна, отколкото предполагате: електрическата мобилност

Днес електрическите автомобили вече не са нишов продукт. Въпреки това много хора все още вярват, че те са скъпи. Тук можете да разберете защо това вече не е вярно и как можете да пътувате още по-евтино в бъдеще.

Повече за ценовите предимства

 

Факти вместо предразсъдъци

Електромобилността ще промени живота ни. Много неща стават по-прости, по-умни и по-устойчиви. Въпреки това все още има предразсъдъци. Много от тях вече са остарели и не са валидни. Това се дължи например на големия напредък на нашата технология. Тук бихме искали да Ви покажем най-големите предразсъдъци. И в същото време ще ви покажем безпристрастно фактите, за да можете да се уверите: бъдещето на мобилността е електрическо.

Повече за фактите

 

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип