Меню
Затваряне на менюто
Затвори

ID. SPACE VIZZION

Новото измерение на електрическата мобилност

Новото измерение на електрическата мобилност

ID. SPACE VIZZION

Новото измерение на електрическата мобилност

Формата следва динамиката

Със своята усъвършенствана аеродинамика и най-новите технологии за електрическо задвижване, концептуалният ID. SPACE VIZZION предлага съчетание от изключително комфортно пространство и безкомпромисна динамика. Една визия за нов клас автомобили, който демонстрира нови, по-високи стандарти във всяко отношение.

Изключителна динамика и невероятна аеродинамика Външният дизайн

Всеки елемент от поразителния силует е съобразен и достоен за наелектризиращата динамика на ID. SPACE VIZZION. Особено впечатляващ е коефициентът на въздушно съпротивление от 0,24 на аеродинамичната каросерия, който позволява постигане на автономен пробег пробег до 590 километра (WLTP)1. Специално проектираните аеродинамични отвори за въздух във впечатляващата предна част на автомобила насочват въздушния поток оптимално назад и в същото време подчертават прогресивния дизайн на модела.

С поглед напред Digital Cockpit

За първи път в ID. SPACE VIZZION класическото арматурно табло отстъпва място на иновативния AR head-up дисплей. Допълнен от малък екран с основните показания и информация за водача, той прожектира най-важната информация в непосредственото зрително поле на водача и по този начин осигурява нейното естествено и интуитивно възприемане. Той включва също и интерактивната светлина ID. Light под челното стъкло, която подава лесни за възприемане сигнали на водача по време на движение. Настройките на автомобила и инфотейнмънт системата се извършват удобно на „плаващо” разположения на таблото сензорен екран с диагонал 39,6 cм (15,6 инча).

Безкрайни пространства Дизайнът на интериора

Както подсказва името му, ID. SPACE VIZZION предлага вътрешно пространство, което не се побира в досегашните класове.
Благодарение на компактното електрическо задвижване, просторният интериор предлага достойна за луксозен салон свобода, типична за луксозните лимузини. Наред с това вътрешното пространство залага на висококачественото изпълнение, новаторските решения и отговорното отношение към околната среда. Използваните материали са от екологично устойчиви суровини, като отпадните продукти от производството на ябълков сок например. Така ID. SPACE VIZZION демоснтрира своя новаторски дух до последния детайл и събужда любопитство за бъдещото му серийно производство.

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип