Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Насладете се на електризиращия стил на живот ID. колекция

 

Интелигентно, иновативно, мощно: ID. семейството поставя началото на напълно нова, динамична ера на електрическата мобилност. Вдъхновете се от новата енергия и заредете личния си начин на живот с нашата многостранна ID. колекция. Създайте своя индивидуален идентификационен номер по забележително различен начин с дрехите и аксесоарите в ID. стил.

Покажете се с вълнуващия стил на ID. колекцията

Подобно на нашите електрически автомобили, колекцията ID. изненадва с вълнуващи форми и цветове - градски, готини и електризиращи. Харесайте нашите модерни тениски с привличащ вниманието печат за него и за нея. Дрехите се предлагат в различни размери: за жени от XS доXXL, а за мъже от S до XXXL.

Избягай от ежедневието, потопи се сред природата

Обичате ли да се разхождате навън? Прекрасно. Имаме и подходящите предложения затова в незаменимата ID. визия. Открийте нашето ексклузивно облекло по долу.

Можете да носите това яке 

… където и когато пожелаете. Става ви топло докато пътувате и не знаете къде да поставите дрехите си? Просто навийте новото си любимо яке и го окачете небрежно на рамото си или го приберете удобно в раницата си.

Заредете, моля!

Независимо дали спортувате, на работа или изчаквате да се зареди вашия електрически автомобил Volkswagen: с нашата практична бутилка винаги ще имате под ръка любимата си напитка. Тя не тече и благодарение на двустенната си изолация е еднакво подходяща както за топли, така и за студени напитки.

Функционално облекло

Нашите функционални облекла са идеалният ви спътник при колоездене, джогинг или други занимания в свободното време. Модерната кройка и небрежният външен вид ви придават лекота и динамика. Така че сте истински законодател на модата, дори когато спортувате - и в същото време дишате свободно и се движите комфортно.

Поставете акценти

Можете лесно да промените стила си с нашите аксесоари в наелектризиращата визия на ID. 3 1st Edition, например с удобни чорапи или плажна кърпа с привличащ вниманието камуфлажен дизайн.

ID. Готов ли си? Now you can.

Интелигентно, иновативно, мощно: ID. семейството по впечатляващ начин показва на какво е способна електрическата мобилност. И още много други неща. ID. означава напълно нова дефиниция за живота и превръща най-модерната технология в забавно преживяване. Разгледайте всички предложения от колекцията в специалния ID. каталог

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип