Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Покажете най-спортната си страна R колекция

 

Мощни, високоефективни, изразителни: пренасяме моторните спортове не само на пътя, но и в дома ви - с новата вълнуваща колекция R. Открийте атрактивна мода и аксесоари и си осигурете място на модния подиум.

Якета за нея и него

Търсите ли подходящо облекло за преходния период? Тогава спортните ни якета са точното решение - в тях състезателния дизайн се среща с функционалността. Спортните дрехи се предлагат в различни размери: за жени от XS до XXL и за мъже от S до XXXL.

Облечени като шампион 


Нашият изцяло електрически ID. R влезе в историята на моторните спортове по време на легендарното изкачване на хълма Пайкс Пийк. Възползвайте се от шанса сега. Покажете се в необикновения вид на Пайкс Пийк изданието и буквално продължете историята на успеха на нападателя на върха.

Готови да откриете света

С лайфстайл продуктите от серията R можете да се справите с всяко приключение на открито и да запазите добрата си фигура. Многофункционалният шал или практичната бутилка за вода допринасят за вашия спортно-елегантен стил. След като се напълни, тя не само служи за утоляване на жаждата, но може да се използва и като дъмбел. А когато вече не ви е необходима, можете лесно да я приберете заедно с другите си вещи в нашата раница.

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип