Меню
Затваряне на менюто
Затвори

От малкия автомобил до Golf клас Компактни модели

Компактният клас на Volkswagen се изписва с главни букви. Нищо чудно, защото автомобилът, който е дал името си на Golf класата, стои зад вечна естетика, качество, ценност, елегантност и чар. Също така неговите по-малки братя изпълняват високи автомобилни изисквания − както такива с 2 и 4 врати.

up!

Просто симпатичен и просто симпатичен

На точно 3,54 метра дължина up! интерпретира дизайнерския език на Volkswagen по свръхмодерен вид и начин. Характерно оформените странични прозорци, изчистени повърхности и опростени линии поставят акцентите, като напълно остъкления хечбек, които са особено ефективни. Предната част на up! очарова с усмивка: неговото "усмихнато лице" се допълва от нежна радиаторна решетка с рамкиран знак на запазената марка.

up!
e-up!

Polo

Силен характер

Задният дизайн се характеризира с ясни ръбове, изчистени линии и компактна форма. Задните светлини, отражателите и дори самият държач на регистрационния номер задават запомнящи се акценти и допринасят за това, човек да се обръща след Polo.  Острият изрязан ръб на рамото и изпъкналата предна част правят Polo да изглежда по-дълго, без да губи своята компактност. Детайли като изразителните външни огледала с цвета на автомобила с вградени мигачи и спойлера на покрива поддържат впечатлението за динамика.

 

Polo

Golf

Перфектна форма, вечна елегантност

Golf определя свой собствен клас дизайн. Той е характерен, спортен и аеродинамичен, но въпреки това остава верен на себе си. Каросерията с модерните пропорции и по-малката височина концентрира спортния характер и мощност на 4,25 м външна дължина. Характерният силует с отличителната C-колона, удълженото междуосие, по-късите надвеси и прецизни линии му придават нова, вечна и елегантна динамика.

Новият e-Golf

Новият Golf

Новият Golf R

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип