Polo Успокоително сигурен. Успокоително иновативен.

Знае как да ви впечатли - със сигурност.

В Polo нищо не може да наруши спокойствието ви. Защото той има повече асистенти на борда, от когато и да било. Те могат перманентно да контролират пътя, да предупреждават водача и да се намесят в рискови ситуации. Но без значение колко спокойно пътувате: Polo ще ви въодушевява отново и отново.

Доверието трябва да се заслужи.

Понякога се получава директно. Както при Polo. За това се грижат уверен дизайн, изчистени линии и красиви детайли, както и радиоторна решетка с хромирана вложка или модифицирана броня. Така Polo гарантира уверен облик и излъчва сигурност - още преди да влезете.

Специален и отличителен.

LED-предните светлини придават същия динамичен дизайн, както и останалата част от Polo. Светодиодите наподобяват естествената дневна светлина и следователно са изключително приятни за човешкото око. Освен това те предлагат по-голям светлинен обем в сравнение с халогенните фарове. Това гарантира отлична осветеност на пътя - и дори дава на водача по-голяма сигурност.

Галерия

Изживейте акцентите на Polo от различни перспективи.

Изживейте акцентите на Polo от различни перспективи.

Инфотейнмънт

Телефонни разговори

Когато двете ви ръце са на волана, провеждате телефонни разговори по-сигурно.

Когато искате, всеки може да се свърже с вас, дори и по време на път. С oпционалния пакет "Connectivity" двете ви ръце са свободни и можете да следите трафика. Благодарение на USB интерфейса можете да ползвате и външни аудио-източници чрез Инфотейнмънт системата, например MP3 плейър. Възможно е и създаването на WLAN-Hotspot в автомобила - с опционалния Car-Stick в комбинация с навигационната система "Discover Media".

Car-Net "Guide & Inform"

За да не пътувате повече без Интернет.

Интернет може да е полезен в много сфери от живота - също и в автомобила. Можете, например, да следите актуалните данни за трафика. Това ви позволява предвиждащо да планирате или промените маршрута си. Опционалната онлайн-услуга "Car-Net Guide & Inform" ви предлага дори повече.

App-Connect

Вашият Volkswagen се превръща в смартфон на колела.

Вашият смартфон ви облекчава в множество ситуации в ежедневието. С опционалния App-Connect¹, той може да ви е полезен и по време на пътуване. За да не отклонявате вниманието си, можете удобно да управлявате съвместимите приложения чрез тъчскрийна на Инфотейнмънт системата.

Радио и навигация

Хубаво е, когато можете сами да изберете спътника си.

Вие решавате какво ще се слуша във вашия Volkswagen. Имате на разположение избор между два модела радиосистеми: с подходящите високоговорители, лесна за управление техника и множество възможности за свързване. Или можете да изберете навигационна система, която не оставя неизпълнени мултимедийни желания. Насладете се на това как вашият спътник изцяло се съобразява с вас.

Гласов контрол

Вашата Инфотейнмънт система разбира, какво искате. 

С гласовите команди във вашия Volkswagen ползвате по-бързия и лесен начин за управление на Инфотейнмънт системата и множеството й функции. По желание, опционалните системи " Composition Media" и "Discover Media" могат да се управляват и гласово.

 

Големият свят на Инфотейнмънт системите

Най-добрите развлечения между потеглянето и пристигането: всичко за радио- и навигационните системи, както и мобилната телефония и Car-Net на Volkswagen.

Асистиращи системи

ACC & Front Assist

За да бъдете напълно спокойни и при натоварен трафик.

Мечтали ли сте си понякога за асистент, който да следи движещите се пред вас автомобили? С опционалния автоматичен контрол на дистанцията ACC и включената в пакета система за наблюдение на зоната около автомобила "Front Assist" с функция за аварийно спиране в градска среда вие пътувате много по-спокойно.

Камера при движение на заден ход "Rear View"

Защото нямате очи на гърба.

Опционалната камера за обратно виждане "Rear View" ви позволява да разпознаете препятствията зад автомобила. Интегрираната в задната част на автомобила камера предава изображението върху дисплея на Инфотейнмънт системата. По този начин паркирането се облекчава значително и препятствията се разпознават по-добре.

Система за разпознаване на умората

За да не ви надвие умората.

Тя няма да се умори да ви поддържа будни: серийната система за разпознаване на умората (Само при ниво на оборудване Highline и GTI) оценява вашето поведение зад волана и ви препоръчва почивка, когато поведението ви се отклони от начина на шофиране при нормална концентрация.

Мултиколизионна спирачка

След инцидент не трябва да има последващи сблъсъци.

Серийната мултиколизионна спирачка допринася за това, че след сблъсък да не се случи нищо повече. Системата предотвратява или намалява последващите сблъсъци след инцидент, респективно не позволява поднасяне на автомобила.

Ефективност

Двигатели

Възползвайте се от високата еластичност при нисък разход на гориво.

Обичате да пътувате много и това ви доставя удоволствие, но бихте желали по-нисък разход на гориво? Нашите TDI дизелови двигатели и бензинови мотори са с оптимизирана ефективност и отговарят на изискванията на нормата за вредни емисии Eвро 6.

BlueMotion Technology

Когато ниският разход на гориво е от най-голямо значение.

Когато изберете Volkswagen с BlueMotion Technology, вие ще получите модел, който допринася за по-ниския разход на гориво чрез интелигентното взаимодействие на различни оптимизиращи мерки.

Автоматичната скоростна кутия с два съединителя DSG

Превключвайте по-бързо. И по-икономично.

Автоматичната скоростна кутия с два съединителя DSG ви позволява плавни превключвания на предавките без прекъсване на подаването на мощност. Тя комбинира преимуществата на механичните и автоматичните трансмисии и може да допринесе за понижаване на разхода на гориво.

Комфорт

Alcantara/кожа

Позволете си висококачествени акценти в интериора.

Вижте, почувствайте и помиришете как съчетанието между "Alcantara" и кожа повишават комфорта в интериора до най-високо ниво. Приятното допълнително оборудване осигурява и спортна визия на интериора.

Тапицерии и десени.

Тези тапицерии ще ви изумят.

Заемете място върху класически красиви, лесни за почистване текстилни тапицерии. Независимо кой вариант на оборудването изберете: материалите са здрави и приятни на допир.

Комфорт

Автомобилът се превръща в зона на комфорта при пътувания.

Независимо дали шофирате на къси или дълги отсечки, рядко или често: множеството комфортни функции правят пътуването с вашето Polo наистина приятно.

Комбиниран уред.

За вашето предвиждащо шофиране.

На оформения по нов начин дисплей на комбинирания уред прегледно се изобразяват важните за автомобила данни. Всички важни информации се откриват още на пръв поглед.

Цени и информация