Меню
Затваряне на менюто
Затвори

За почти всяко предизвикателство Комби модели

Комби-моделите на Volkswagen са истински мултиталанти. Те убеждават с комфорт и мощност при едновременно нисък разход. И създават много пространство за един спортен дизайн, който отвън и отвътре изглежда стилен и висококачествен. Външната естетика продължава в разнообразното вътрешно пространство: модерната конструкция създава приятна атмосфера и добро чувство за пространство.

Новият Golf Variant

Независима визия

При проектирането на предната част беше обърнато внимание на динамиката и висококачествените детайли. Броните се отличават с цвета на каросерията, докато радиаторната решетка и решетката за всмукване на въздух ни посрещат поразително в черно. Мигачът и дневните светлини са интегрирани в основните халогенни фарове, които целенасочено гледат напред.

Новият Golf Variant
Новият Golf Variant Rabbit
Новият Golf Alltrack

Passat Variant

Дизайн с високи изисквания

Широкият и мощен Passat Variant излъчва елегантност и динамика. Той показва как може да бъде приложена естетически последователната функционалност. Дългият, спускащ се преден капак, късите надвеси, дългото междуосие и характерната странична линия му придават динамика и незаменима самоувереност. За успешния си дизайн той беше награден с iF gold award 2015 в дисциплината "Продукт" − едно от най-значимите отличия в дизайнерски свят.

Passat Variant

Passat Alltrack

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип