Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интереси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

Новият Passat Уверен като теб.

Когато успехът добива форма.

Най-хубавото на успеха е, това което сте постигнали да бъде пред очите ви. Или просто да седнете в него. С Passat и Passat Variant можете да направите и двете, защото ще ви впечатлят, както отвътре, така и отвън. Това мнение споделя журито на наградите "Car of the year" и "iF Gold". Те гласуваха Passat да е победител през 2015 г.

Уверен като теб.

Увереността е резултат на собствените сили. И на способността те да бъдат изразени. Ето защо Passat и Passat Variant веднага демонстрират колко са прогресивни. Сред най-впечатляващите външни елементи са характерно оформените LED фарове и LED задни светлини, както и динамичната странична линия. По-висока елегантност се осигурява от дългото междуосие и късите надвеси.

Галерия

Изживейте акцентите на Passat от различни перспективи.

Изживейте акцентите на Passat от различни перспективи.

Инфотейнмънт

Радио и навигация

Хубаво е, когато можете сами да изберете спътника си.

Вие решавате какво ще се слуша във вашия Volkswagen. Имате избор между два модела радиосистеми: с подходящи високоговорители, лесна за управление техника и множество възможности за свързване. Или можете да изберете навигационна система, която ще изпълни всяко ваше мултимедийно желание. Насладете се на това как вашият спътник изцяло се съобразява с вас.

Car-Net Guide & Inform

За да не пътувате повече без Интернет.

Интернет може да е полезен в много сфери от живота - също и в автомобила. Можете например да следите актуалните данни за трафика. Това ви позволява предвиждащо да планирате или промените маршрута си. Опционалната онлайн-услуга "Car-Net Guide & Inform" ви предлага дори повече.

App-Connect

Вашият Volkswagen се превръща в смартфон на колела.

Вашият смартфон ви облекчава в множество ситуации в ежедневието. С опционалния App-Connect¹, той може да ви е полезен и по време на пътуване. За да не отклонявате вниманието си, можете удобно да управлявате съвместимите приложения чрез тъчскрийна на Инфотейнмънт системата.

 

DYNAUDIO Confidence

Няма да повярвате на ушите си.

Великолепният звук на опционалната музикална система DYNAUDIO Confidence ще гарантира наслада на вашите спътници. Защото благодарение на перфектната съгласуваност на 12-те високоговорителя ще се насладите на перфектен High End звук в целия интериор.

 

Подготовка за мобилен телефон

С двете ръце на волана телефонирате по-сигурно.

За да бъдете достъпни и по време на пътуване, когато искате. В опционалните подготовки за телефони "Comfort" и "Business" двете ви ръце ще са на волана и ще можете да следите трафика.

 

Гласов контрол

Вашата Инфотейнмънт система разбира, какво искате. 

С гласовите команди във вашия Volkswagen ползвате по-бързия и лесен начин за управление на Инфотейнмънт системата и множеството й функции. По желание, опционалните системи " Composition Media" и "Discover Media" могат да се управляват и гласово.

 

Volkswagen Media Control

Вие управлявате автомобила, вашите спътници - музиката.

Volkswagen Media Control позволява и на пътниците на задната седалка да управляват информационно-развлекателната -системата съвсем лесно и комфортно чрез таблет.

 

Асистиращи системи

Система за наблюдение на зоната около автомобила "Area View"

Четири камери ви показват какво се случва около вас.

Колко хубаво би било, ако при маневриране в натоварената централна градска част можете с един поглед да обхванете цялата зона около автомобила. Това става възможно с опционалнaтаасистираща система за наблюдение на зоната около автомобила "Area View", която включва четири камери.

ACC & Front Assist

За да бъдете напълно спокойни и при натоварен трафик.

Мечтали ли сте си понякога за асистент, който да следи движещите се пред вас автомобили? С опционалния автоматичен контрол на дистанцията ACC и включената в пакета система за наблюдение на зоната около автомобила "Front Assist" с функция за аварийно спиране в градска среда вие пътувате много по-спокойно.

Система за самопаркиране "Park Assist"

Оставете паркирането на вашия автомобил.

Дори и да сте сред малкото, които паркират пред публика с най-голямо спокойствие в най-тесните паркоместа, ще останете очаровани от опционалния асистент за самопаркиране "Park Assist". Защото системата не само разпознава подходящите паркоместа, но и автоматично извършва маневрите.

 

Система за разпознаване на пешеходци

Помага ви да предпазите пешеходците по-добре.

Разпознаването на пешеходци е система на Volkswagen, която в рамките на възможното може да предотврати инцидентите с пешеходци или да намали тяхната тежест.

 

Emergency Assist

Спира автомобила, когато вие вече не можете.

В аварийни медицински случаи опционалният "Emergency Assist" може да предупреди пътниците и другите участници в движението и винаги контролирано да спре Passat.

„Traffic Assist“

За да се справите комфортно при натоварено движение.

Подпомага водача при натоварен трафик и позволява предотвратяването на сблъсъци: иновативният опционален асистент "Traffic Assist".

Асистент при теглене на ремарке "Trailer Assist"

Маневрирането с ремарке вече е като детска игра.

При маневриране с ремарке вашият автомобил може да поеме управлението на волана. Опционалният асистен при теглене на ремарке "Trailer Assist" ви освобождава от толкова много работа. 

 

Ефективност

Двигатели

Възползвайте се от високата еластичност при нисък разход на гориво.

Обичате да пътувате много и това ви доставя удоволствие, но бихте желали по-нисък разход на гориво? Нашите TDI дизелови двигатели и бензинови мотори са с оптимизирана ефективност и отговарят на изискванията на нормата за вредни емисии Eвро 6.

 

Мултиколизионна спирачка

След инцидент не трябва да има последващи сблъсъци.

Серийната мултиколизионна спирачка допринася за това, че след сблъсък да не се случи нищо повече. Системата предотвратява или намалява последващите сблъсъци след инцидент, респективно не позволява поднасяне на автомобила.

 

 

Проактивна система за защита на пътниците

За да сте автоматично готови за аварийните ситуации.

Активира се, когато положението стане критично: проактивната система за защита на пътниците активира мерки за сигурност, когато има опасност от инцидент за вас и вашия Volkswagen.

 

 

Комфорт

Head-up дисплей

За добра видимост.

Опционалният Head-up дисплей дава важна информация за пътуването като пътни знаци и указания на навигационната система непосредствено в зрителнотополе на водача: директно пред предното стъкло.

Active Info Display

Виждате само информацията, която искате да виждате.

Иновативният комбиниран уред "Active Info Display" ви осигурява прецизна информация благодарение на множеството детайлни профили: прегледни и на разположение по всяко време.

Климатична инсталация "Climatronic"

Осигурете си индивидуална температура при пътуване.

Прекалено топло, прекалено студено или нещо по средата? Да се намери подходящата температура - това може да е трудна задача, когато в автомобила има повече пътници. С тризоналната автоматична климатична система "Climatronic" тези притеснения остават в миналото.

 

Седалка ergoComfort

Погрижете се за гърба си.

Опционалната масажна функция на отопляемите ergoComfort седалки осигурява висок комфорт на седене. Седалката на водача може удобно да бъде адаптирана към неговото телосложение.

 

Новият Passat Sport Spirit

Визията побеждава припряността.

Новият Passat Sport Spirit подчертава спортното си излъчване със задния спойлер (при Passat Variant SportSpirit) и задната броня в стил "R". Не по-малко силно впечатление правят и хромираните трапецовидни елементи. Серийно автомобилът се предлага с алуминиеви джанти "Marseille" 8Jx18 Volkswagen R в черно.

Впечатляваща предна част.

Предната част на новия Passat Sport Spirit е издържана в спортен стил. Предната броня с "R" дизайн със специфични въздухозаборници и радиаторната решетка с логото "R-Line" привличат погледите. Хромираните декоративни лайстни около автомобила и R-Line страничните прагове придават на новия Passat Sport Spirit още по-елегантен спортен дух. Като опция се предлагат 19-цолови джанти от лека сплав "Verona".

Active Info Display

Серийно оборудване за Passat и Passat Variant Sport Spirit

Със серийния "Active Info Display" вие се наслаждавате на преимуществата на комбиниран уред с TFT цветен дисплей с висока резолюция и диагонал 31 см (12,3 инча).

Чрез различните информационни профили може да се наблегне на данните, които да бъдат изобразявани допълнително на комбинирания уред освен класическата информация на оборотомера и километража. Тези профили могат бързо и лесно да бъдат сменяни от мултифункционалния волан на Passat.

Според необходимостта можете да видите детайлни данни за пътуването или визуално да изобразите работата на асистиращите системи. Обмислената система на изобразяване позволява прегледно и гъвкаво индикиране при оптимално оползотворяване на наличната площ: така например централната зона между двата уреда винаги може да бъде обогатена с допълнителни данни.

Въодушевлението може да бъде контролирано.

Новият Passat Sport Spirit ще ви въодушеви и след качване: интериорният пакет R-Line в комбинация с екстериорния включва мултифункционален спортен кожен волан, скоростен лост и стелки с контрастни шевове. Освен това интериорният пакет R-Line впечатлява с лайстните на праговете от неръждаема стомана, декоративните елементи "Black Lead Grey", както и педалите в оптика  от неръждаема стомана. Висококачествените комфортни седалки с вътрешни части от кожа "Vienna" също са с декоративни шевове и  типичното за "R-Line" лого. R-line интериорният пакет се предлага и с кожа "Nappa". Серийно Passat Sport Spirit се предлага и с радио "Composition Media".

Прогресивно кормилно управление

Насладете се на напредъка със собствените си ръце. Опционалното прогресивно кормилно управление на Passat Sport Spirit ви предлага оптимизирано поведение при завиване, което може да е особено полезно, както в ежедневието, така и при предизвикателни условия на пътя. Прогресивното предавателно число намалява нуждата от въртене на волана при паркиране и в същото време повишава динамиката на управлението благодарение на по-директните реакции при пътища с много завои. По този начин се осигурява по-добър контрол върху автомобила при спортен стил на движение и допълнителен комфорт в ежедневието. Прогресивното кормилно управление се предлага в комбинация със спортен пакет "R-Line".

Цени и информация