Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Запознайте се с онлайн услугите, които са на ваше разположение

Тук можете да добиете обща представа за това кои мобилни онлайн услуги се предлагат във вашия Volkswagen.

Тук можете да добиете обща представа за това кои мобилни онлайн услуги се предлагат във вашия Volkswagen.

Запознайте се с онлайн услугите, които са на ваше разположение

Тук можете да добиете обща представа за това кои мобилни онлайн услуги се предлагат във вашия Volkswagen.

Какво е свързаност?

Услугите за свързаност на Volkswagen осъществяват връзката на вашия автомобил с интернет, осигуряват ви повече комфорт и забавления и могат да ви окажат помощ при спешни случаи. Получавате пътна помощ в случай на повреда, информация за пътнотранспортната обстановка в практически  реално време, по-добри източници за забавления с възможностите за мултимедиен стрийминг и уебрадио или, ако желаете, напомняне за следващото планирано посещение на сервизния център. Разбира се, можете да следите и много други важни услуги и информация за вашия автомобил директно на своя смартфон.

Моля, имайте предвид, че предлагането и изискванията на отделните функции зависят от избраната услуга. Можете да проверите кои мобилни онлайн услуги се предлагат във вашия Volkswagen тук:

Проверете предлаганите услуги

VW Connect и We Connect

Най-новото поколение мобилни онлайн услуги. Предлагат се във всички модели, подготвени за VW Connect или We Connect1 като Golf, Passat, Tiguan и много други актуални предложения в гамата на Volkswagen. При всички тях разполагате с  онлайн връзка от самото начало благодарение на вградената в автомобила e-SIM карта.

Повече информация за  VW Connect и We Connect

Регистрация и вход

 

VW Connect и We Connect за вашия ID.

VW Connect и We Connect за вашия ID.2 ви осигуряват постоянна връзка с вашия автомобил. Благодарение на вградената eSIM карта, вашият ID. е онлайн от самото начало и ви предлага забавления, онлайн информация за пътнотранспортната обстановка, дистанционни функции и много други.

Повече информация за VW Connect и We Connect за вашия ID.

Регистрация и вход

 

Car‑Net

С онлайн услугите на Car-Net ще стигате по-бързо до желаната крайна цел и ще бъдете много по-добре информирани за пътнотранспортната обстановка в практически реално време, за цените на горивата на бензиностанциите и за свободните места за паркиране по вашия маршрут. Определени функции могат да се контролират удобно и извън автомобила с вашия смартфон като дистанционно управление.3

Повече информация за Car-Net

Регистрация и вход

 

App-Connect 

Разширете функциите на арматурното табло чрез App-Connect и използвайте желаните смартфон приложения на сензорния екран на вашата инфотейнмънт система. Двете иновативни технологии Apple CarPlay и Android Auto от Google са на ваше разположение и предлагат множество полезни и забавни функции.4 

Повече информация за App-Connect

 

 

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип