Меню
Затваряне на менюто
Затвори

App-Connect

Как да качите Вашите приложения в автомобила си.

Как да качите Вашите приложения в автомобила си.

App-Connect

Как да качите Вашите приложения в автомобила си.

Ето така работи

Желаете ли да използвате приложенията на смартфона сигурно и удобно в автомобила? Благодарение на App-Connect това е по-лесно от всякога. То Ви позволява да работите с избрани приложения и съдържания директно в автомобила. Те се прехвърлят чрез кабел към дисплея на инфотейнмънт системата и с тях може да се работи удобно и прегледно в зрителното Ви поле. Това прави изключително лесен достъпа например до музика, новини, карти или аудио книги. Volkswagen предлага едновременно три интерфейса за свързване на смартфони с множество възможности: Apple CarPlay™, Android Auto™ на Google и MirrorLink®. Използването на Apple CarPlay™ и Android Auto™ на Google™ е още по-удобно за оборудвани с We Connect автомобили посредством възможност за безжично свързване за навигационните системи "Discover Media" и "Discover Pro", както и за "Ready 2 Discover". За да се избегне разсейване, по време на шофирането могат да бъдат стартирани само сертифицирани приложения¹⁾.

Възможности за свързване на App-Connect

Apple CarPlay™

С помощта на CarPlay™ на Apple управлявате по време на пътуването избрани приложения от Вашия iPhone. За оборудвани с We Connect автомобили това е дори безжично.

Повече относно Apple CarPlay™

Android Auto™

С Android Auto™ на Google™ можете да работите сигурно с подходящи приложения от Вашия смартфон по време на пътуването. За оборудвани с We Connect автомобили това е дори безжично.*

*Възможността за безжично свързване на Android Auto™ на Google™ ще бъде въведена в новия Golf на по-късен етап.

Повече за Android Auto

MirrorLink®

С помощта на MirrorLink® вече не трябва да се отказвате от практични приложения, когато сте зад волана.

Повече за MirrorLink

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип