Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Ъпгрейди
Програмирани за вашето бъдеще

Ъпгрейди
Програмирани за вашето бъдеще

Всичко хубаво за вашето бъдеще!
Впоследствие.

VW Connect und We Connect1 е вашият портал към най-новото поколение мобилни онлайн услуги при много от  моделите в гамата на Volkswagen. По желание той може да бъде свързан онлайн от самото начало и да ви предостави възможност за избор от богатата гама услуги We Connect. След еднократна активация и регистрация с вашия Volkswagen ID, We Connect ще ви предложи множество удобства, които правят ежедневието много по-приятно. Новото в случая е възможността за активиране на определени нови функции във вашия Volkswagen дори след покупката на автомобила. Вече можете да го персонализирате и на по-късен етап според вашите нужди и желания, при това съвсем лесно и просто - чрез менюто In Car Shop на екрана на инфотейнмънт системата във вашия автомобил или в онлайн магазина We Connect Webshop. В качеството си на основен ползвател в приложението We Connect можете да видите предлаганите за вашия автомобил ъпгрейди2  и да ги закупите директно и удобно онлайн. Разбира се, винаги можете да получите съвет на място от вашия дилър на Volkswagen, от когото можете да закупите и ваучери, с които да заплатите избраните от вас ъпгрейди в нашите магазини.

Вашият Volkswagen никога не спира да се учи - ъпгрейди за автомобили с подготвка за We Connect

Навигация - за да знаете точно накъде пътувате

 

Желаете още по-добра ориентация в обстановката? Достатъчно е просто да активирате навигационните функции на вашата инфотейнмънт система "Ready 2 Discover" когато решите и да ъпгрейдвате автомобила си с модерна и лесна за използване навигация. С този бърз ъпгрейд получавате вградена навигационна система с интуитивно управление и навигационна карта на Европа с достъп до многобройни интересни обекти (POI). След активирането всички тези функции вече ще бъдат постоянно на ваше разположение в автомобила - без да зависят от наличието на интернет връзка или на We Connect договор. Разбира се, освен тези практични офлайн функции можете да получите достъп и до редица допълнителни полезни онлайн услуги, включени в обхвата на договора We Connect Plus. Като основен ползвател на тези услуги, вие ще получавате информация в практически реално време за промените и опасностите по вашия маршрут, благодарение на онлайн информацията за пътнотранспортната обстановка, а изчисляването на маршрута онлайн осигурява оптимално и проактивно водене до желаната от вас крайна цел. При избор на "Споделяне на местоположението" в настройките на инфотейнмънт системата, навигационните карти ще се актуализират автоматично на постоянни интервали от време, веднага щом автомобилът ви се свърже онлайн.

Гласово управление3: "Hallo Volkswagen"

 

Вашият Volkswagen ви разбира. Кaзвайки "Hallo Volkswagen", вие влизате в естествен диалог с автомобила и вече можете удобно и безопасно да командвате изпълнението на определени функции на мобилния телефон, мултимедията или навигацията. За да си осигурите всички тези удобства, можете да активирате гласовия контрол на вашата инфотейнмънт система "Ready 2 Discover"4 или "Discover Media" и да управлявате с глас много от функциите във вашия Volkswagen. В зависимост от модела и оборудването на автомобила, много от функциите в него могат да се управляват с гласови команди - така отсега нататък ще можете да се концентрирате изцяло върху пътната обстановка и да се наслаждавате още повече на вашите пътувания.

App Connect5: Използвайте вашите приложения в автомобила

 

С помощта на App-Connect много от смартфон приложенията и различно съдържание могат да се прехвърлят директно на екрана на инфотейнмънт системата във вашия Volkswagen и по този начин да се управляват лесно и прегледно в непосредственото ви зрително поле. По този начин можете да си осигурите невероятно лесен достъп до музика, новини, навигационни карти или аудиокниги например. Volkswagen предлага три интерфейса за смартфон интеграция с множество възможности - Apple CarPlay, Android Auto от Google и MirrorLink. Apple CarPlay и Android Auto от Google могат да се използват и безжично като ъпгрейд за навигационната система "Discover Media" и за "Ready 2 Discover". За да се избегне разсейването на водача, по време на шофиране могат да се стартират само определени сертифицирани за целта приложения.

Допълнителни ъпгрейди за вашия Golf

 

Автоматичният контрол на дистанцията ACC6. Поддържа автоматично дистанцията. Както и ограниченията на скоростта.

 

Системата за автоматичен контрол на дистанцията ACC поддържа автоматично зададената от вас скорост в диапазона до 210 км/ч. При наближаване на движещо се отпред превозно средство, системата ACC във вашия Golf ще регулира автоматично скоростта в рамките на своите системни ограничения и ще поддържа дистанцията, която сте задали.

Light Assist - Без опасност от заслепяване. В почти всички ситуации.

 

Системата "Light Assist" за управление на дългите светлини хвърля напълно нова светлина върху комфорта при нощно шофиране в Golf. С помощта на данните от камерата на челното стъкло, Light Assist може да разпознае в рамките на системните ограничения наближаващите в насрещното и собственото платно за движение превозни средства и да превключи автоматично между къси и дълги светлини. Не изглежда ли чудесно?

Разпознаване на пътни знаци - най-важната информация пред вас

 

Функцията за разпознаване на пътните знаци използва фронталната камера и в рамките на своите системни ограничения показва на мултифункционалния дисплей информация за разпознатите ограничения на скоростта, участици със забранено изпреварване и предупредителни знаци за опасност. Така водачът е максимално облекчен в проследяването на пътната обстановка.

Амбиентно осветление (многоцветно) - за повече вътрешно спокойствие

 

Придайте по-ярка индивидуалност на своя Golf. С допълнението към основното амбиентно осветление, интериорът може да бъде озарен в зависимост от вашето настроение благодарение на възможността за индивидуален избор на цвят. Многоцветното амбиентно осветление включва допълнение под формата на  разширен цветови пакет, който ви дава по-голям избор от цветове за създаване на светлинни акценти. Независимо дали става въпрос за по-хладна или по-топла цветова атмосфера, за движение по ярко осветените градски улици или през нощната тъмнина на междуградските пътища - вече можете да създадете различна, подходяща за вас и вашите пътници атмосфера при всяко пътуване.

Амбиентно осветление (ефектно) - ярки сигнали

 

Амбиентното осветление (ефектно) допълва основното амбиентно осветление в интериора с интуитивна визуализация на различни функции. В зависимост от оборудването, те включват предупредително и информационно съдържание като светлинно показание за ускорение или предупреждение за вратите.

Преглед на ъпгрейдите за вашия Volkswagen

Тук можете да получите обща, необвързана с покупка представа за ъпгрейдите в избрания от вас автомобил, които обикновено могат да бъдат активирани на по-късен етап. По принцип автомобилът трябва да разполага със съответните технически възможности и хардуерно оборудване, необходими за съответния ъпгрейд. За да разберете кои ъпгрейди се предлагат конкретно за вашия Volkswagen, моля, посетете менюто на In-Car Shop магазина в инфотейнмънт системата на вашия автомобил или онлайн магазина We Connect Webshop. Там можете да прегледате предлаганите за вашия автомобил специфични функции, които по желание могат да бъдат закупени от основния ползвател.

 

Automatische Distanzregelung ACC6: Hält Abstand. Und Tempolimits ein.

 

Die automatische Distanzregelung ACC hält eine von Ihnen eingestellte Geschwindigkeit bis zu 210 km/h konstant. Wenn sich Ihr Golf einem vorausfahrenden Fahrzeug nähert, passt ACC die Geschwindigkeit im Rahmen der Systemgrenzen automatisch an und kann dadurch den von Ihnen eingestellten Abstand halten.

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип