Меню
Затваряне на менюто
Затвори

VW Connect или We Connect за ID. моделите aктивиране

VW Connect или We Connect за ID. моделите aктивиране

Възползвайте се от удобствата и подкрепата на онлайн услугите преди, по време и след вашето пътуване. Ние ще ви водим стъпка по стъпка през процеса на активиране.

 

Вашият път към свързания ID.

Моля, имайте предвид, че пълноценното  използване на функциите е възможно само при използване на потребителски профил Volkswagen ID и отделен договор с Volkswagen AG за използване на мобилни онлайн услуги.

1. Изтегляне на Volkswagen App

Изтеглете безплатно приложението Volkswagen App за Android или iOS.

Volkswagen App в App Store

Volkswagen App в Play Store

 

2. Създаване на потребителски профил

Влезте в приложението с вашия Volkswagen ID. Ако все още не сте създали Volkswagen ID, приложението ще ви води през регистрацията стъпка по стъпка.

Вход или регистрация

3. Добавяне на автомобил чрез VIN

Добавете вашия Volkswagen към потребителския си профил в приложението Volkswagen App, като използвате идентификационния номер на превозното средство (VIN). Номерът VIN може да се открие зад челното стъкло или в регистрационните документи на автомобила.

4. Активиране на VW Connect или We Connect

Сключете договора за VW Connect или We Connect, следвайки стъпките в приложението и след това идете в менюто "Connect VW Connect или We Connect" на екрана на вашата инфотейнмънт система. Когато въведете показания код чрез бутона "Сканиране на кода" в приложението Volkswagen App, VW Connect или We Connect ще се активира.

Така ще активирате и ще използвате VW Connect респ. We Connect за ID.

Тази инструкция ще ви преведе стъпка по стъпка през процеса на активиране, за да се свържете с вашия ID.

Изтеглете инструкцията за активиране

Изтегляне на Volkswagen App

Бъдете в постоянна връзка с вашия електромобил чрез личния смартфон и гамата от функции за дистанционно управление, актуална информация за състоянието на автомобила и услугата за зареждане We Charge. 

Изтегляне от App Store

Изтегляне от Google Play

От We Connect Start към We Connect и We Connect Plus

 Ако вашият ID. модел е получил Over-the-Air софтуерна актуализация до версията Software 3.0, можете да започнете с We Connect Start. За да се възползвате от многобройните предимства на We Connect и We Connect Plus, моля, регистрирайте се като основен ползвател във вашата инфотейнмънт система и след това активирайте съответните пакети в магазина In-Car-Shop.

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип